W
Elmas Üye
Gurbetci fobi atagi degildir ins yine hope....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayir tabikide seni ve gurbetci kankilerimi nekadar çok sewerim biLirsin canisiGurbetci fobi atagi degildir ins yine hope....
Bilmem miiiii bi kasik suda bogarsin firsat gecse hahaHayir tabikide seni ve gurbetci kankilerimi nekadar çok sewerim biLirsin canisi
Yok beee seni fazla seviorum fazla tatli geliosun gozume canisi. (Yani kanki bakimindan best friend filan)Bilmem miiiii bi kasik suda bogarsin firsat gecse haha
Espiri yapmak bizim neyimize bırak en komik onlar olsun kjkjkjjhkhO değilde mis gibi espri yapmışım, hiç etmişsiniz ayak üstü.
Senmi raporladin kız @Angie, kötü bişey yoktu ki onda
KENAN BEY HUKUK MU OKUYORSUNUZ..... YARGI DAĞITMIŞSINIZ DA ONDAN SORMAK İSTEDİM.... SEVGİLER......Küçük bi anektod bırakıyorum şuraya..
Üstüne alınmak isteyen alınabilir. İstemeyene soğuk su ikramını dolabından almasını rica edeceğim.
Yönetimi parmağının ucunda oynatanlar / onatmaya çalışanlar / oynatıyorum kafasında olanlar, kendini vazgeçilmez sananlar, birbirine laf sokmak dışında hiçbir vazifesi olmayanlar. lar... lar...
düzgünce muhabbetinizi tartışmanızı yapın. Kimsenin klavyesine müdehale edemeyiz ama forumun düzenine müdehale olursa ben de bizzat müdehaleye başlarım.
Biber gazı da kullanabilirim. Sonra yüzünüze limon sıkmak zorunda kalırsınız.