O Değil de...

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
dün gece fazla sigara ve gıybetten bülent ersoy gibi bayılmışım.

0btH_S.gif

hala kendime gelemedim. 5 poğaça ve 3 kupa çay içersem anca toparlanırım gibi.......

öff özgün ol biraz.. çok banel ve sıkıcı...

Fenerbahçe'nin önemli bir maçı var ve bugün mutlu hissetmeliyiz.

Küçük bi anektod bırakıyorum şuraya..

Üstüne alınmak isteyen alınabilir. İstemeyene soğuk su ikramını dolabından almasını rica edeceğim.

Yönetimi parmağının ucunda oynatanlar / onatmaya çalışanlar / oynatıyorum kafasında olanlar, kendini vazgeçilmez sananlar, birbirine laf sokmak dışında hiçbir vazifesi olmayanlar. lar... lar...

düzgünce muhabbetinizi tartışmanızı yapın. Kimsenin klavyesine müdehale edemeyiz ama forumun düzenine müdehale olursa ben de bizzat müdehaleye başlarım.

Biber gazı da kullanabilirim. Sonra yüzünüze limon sıkmak zorunda kalırsınız.

Kesinlikle bir fark var aramızda düşünce olarak

Küçük bi anektod bırakıyorum şuraya..

Üstüne alınmak isteyen alınabilir. İstemeyene soğuk su ikramını dolabından almasını rica edeceğim.

Yönetimi parmağının ucunda oynatanlar / onatmaya çalışanlar / oynatıyorum kafasında olanlar, kendini vazgeçilmez sananlar, birbirine laf sokmak dışında hiçbir vazifesi olmayanlar. lar... lar...

düzgünce muhabbetinizi tartışmanızı yapın. Kimsenin klavyesine müdehale edemeyiz ama forumun düzenine müdehale olursa ben de bizzat müdehaleye başlarım.

Biber gazı da kullanabilirim. Sonra yüzünüze limon sıkmak zorunda kalırsınız.
KENAN BEY HUKUK MU OKUYORSUNUZ..... YARGI DAĞITMIŞSINIZ DA ONDAN SORMAK İSTEDİM.... SEVGİLER......

Geri