MoR_BaYkUs
Üye
-
-
-
-
-
Bazen sonsuz ayrılıklar taklir aklımın bir yerine. Bizimkide öyle oldu. Hani insan ayrılırken bile son bı buluşma yapmak ister. Bizimkisi zaten olmazdı. Sen unverstesi oyrencisi bende o zamanlarda insatciydim amele ya usta ne farkeder. Sonuç aynıydı. Bir gün yine buluşma kararı aldık ama farklı mekanda arkadaşlarıyla bir ortama karisacakdim beni onlarla tanışacak diye. İkimizde bu karara sonra pişman olduk. Ve zamanla sana baskılar oldu kala kala insatciyami kaldın başka adamı yoktu sana sevecek ama o zamanlar hiç önem vermedin bu sözlere nasılsa bir sene sonra onlardan uzak olacam diye dusundun. Sonra baskılar çoğaldı ve yavaş yavaş seni kaybetmeye başladım. Hani adam sigarayı içip bitirmek istercesine yada mumun yanarak erimesi gibi oldu bizimkisi. Hiç unutmam sana yüzünde ne güzel bir var demiştim. Sende artık bu nur çekiliyor dedin. Neden dedim. Sabah namazlarına kalkamiyom dedin. Onan sonra her gün sabah namazına kaldırdım seni ki yüzünde nur azalmasin. Çok güzel günler geçirdik çok sevdim. Hani sevmek dokunmak diyil bence dokunmaya kiyamamakdir. Bazen konuşurken telefonda sözler tukenirdi saatlerle hiç konuşmadan bir birimize bakardık yorulmadan usenmeden. Ben sana dokunmayı kıyamadım diyemi yoksa hayatımdan dolayimi kaybettim bilmiyom ama aşk dedikleri şey yanmaksa ben çoktan kul olmuşum. Hani bı gün dedim ben başkasını seviyom galiba. O anda gözümden süzülen yaş yanagimdan dudağına dokundu. Ne olduğunu anlamadım ama baya bı zaman sustum. Sonra ne dedim sen tekrar yazdın gel biz önceki gibi arkadaş olalım ben galiba seni sevmiyom. Şimdi arkadaşız ama hep aklımın bi yerlerindesin . Hata bı gün ayrılırsam sana dönerim dedin. Baktım o mesaja mal mal cevapliyamadim bile. Ama seven adamda gurur kalmaz derlerdi inanmazdim. Ama dönersen bile ne sen o sen olamazsın ne ben eski ben. Hayla yalan soyluyom içmiyorum diye sana. Ama her akşam serap dolu bardakları yuvaliyom. Bliyomusun bana en çok koyan ne
Seni çevrimiçi görerek yazamam. Ve başkasıyla sevgi konuşmalarını hayal etmem... Daha senle uzun yol geçecez. Ama dönersen ıslık Çal. Yine sana sarılmak nefesini nefesimde hisetmek isterim. Evet seviyorum ama asla sana donmuycem... Daha sana çok yazacağım. Ve bir gün yazmalarim bitdiyinde bu linki sana yollayacak oku diyecem belkide 1-2 sene sonra. Bak o zaman ebediyen kaybetmiş olacaksın beni ama daha sana yazacak anlatacak çok sözüm var.
Bazen karşıma sorular çıkıyor aşk nedir diye.
Bilmiyom iyi bı seymi kötü bı seymi ama yaşamaya deyer bence fırsatı olanlar yaşasın
Seni çok özlemişim
Seni çevrimiçi görerek yazamam. Ve başkasıyla sevgi konuşmalarını hayal etmem... Daha senle uzun yol geçecez. Ama dönersen ıslık Çal. Yine sana sarılmak nefesini nefesimde hisetmek isterim. Evet seviyorum ama asla sana donmuycem... Daha sana çok yazacağım. Ve bir gün yazmalarim bitdiyinde bu linki sana yollayacak oku diyecem belkide 1-2 sene sonra. Bak o zaman ebediyen kaybetmiş olacaksın beni ama daha sana yazacak anlatacak çok sözüm var.
Bazen karşıma sorular çıkıyor aşk nedir diye.
Bilmiyom iyi bı seymi kötü bı seymi ama yaşamaya deyer bence fırsatı olanlar yaşasın
Seni çok özlemişim