Nymphetamine

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma gelmesini dört gözle beklediğim üyelerin başında geliyordu, geldi çok güzel oldu. güzelliği (ABARTMADI) ve üstün zekasının (SALLAMADI) üstüne serpiştirdiği kültürü (YALAN SÖYLEMEDİ) ile hemen dikkatinizi çekebilir, kıskançlık krizine sokabilir, bu da size koyabilir. :D

Kendisi; mutfakta aşçı, sokakta hanımefendi, botta direnişçi caitlyn, midde zombie brand, soloda müdire fiora sldklaşsdk.

Tanımıyorum ama öyle bir tanıtım olmuş ki heveslendim merak etmemek ve tanışmamak enayilik olur tarafımca,inşallah tanışmak nasip olur böylesi norm üstünlüğe sahib kişiliği.. bu bahsettiğin insan kız dimi? Yanlış olmasında:T:

Uzun zamandır tanıyorum onu.
Benim üstadımdır kendisi.
Tanıştığım dönemler bir hayli etkilemişti beni ve bugün böyle olmamda, yani no pasaran olmamda onun da etkileri vardır.
Hani derler ya, bazı insanlar ortadan kaybolsa da görünmese de hep akıllarda kalır. Çünkü onun kişiler için bıraktığı eserler, izler vardır. Benim için de öyle biri işte. Bu kızın yorumlarını takip edin. Asla zararlı çıkmazsınız.

Görüşmeyeli de epey oldu bu arada, ama söz, geldiğimde haber edeceğim yoldaş =))

Şahsen tanımıyorum fakat nicki kendini anlatıyor ise eğer saygı duyacağım.. Saygılar..

Daha tanımadan kendisi hakkındaki kültür mantarı yorumlarını okumuş, tanışmak için bin bir kılığa(aslında kılık değil gerçek de, çok uğraştım işte) girdiğim birisi.
Arkadaş çevresini özellikle bir şeyler öğrenebileceğim insanlardan seçen ben malum zatı üst sıralara oturtmuş olabilirim.
Çok güzel müzik önerileri, yazıları, saçları, kaşları off annem. (neyse)

Kendisinin akrep burcu olarak (beybi) bazı zorlukları var. Bot lane'de akıllı olmanız lazım öncelikle. O mid deyince akan sular durmalı. Feedler ise sup'un yani Hatrım Kalır ın suçudur.

Diğer övgüler için sonra yine gelirim. (Bu paraya bu kadar)

Kendisi için söylenenlere bakılırsa insanlar üzerinde gayet iyi etkiler bırakan nedense bu güne kadar hiç görmediğim bir üye ilk defa şuan konusundan dolayı fark ettim bu da bizim ayıbımız olsa gerek umarım forum içerisinde daha aktif görürüz kendisini hoş geldin diyorum ve konudan uzaklaşıyorum :)

Övecektim ama cümle bulamadım başkan. Öyle de bir insan. Partizan Caitlyn. :D

Söylenilesi en güzel sözler söylenmiş, kurulası en güzel cümleler kurulmuş ve tüm bunları süsleyecek en naif kelimeler kullanılmış olsa da söylemek ister dillerim en güzelinden bir nağmeyi kulaklarına meyler eşliğinde, görmek ister gözlerim ışık gülüşünü dost meclisinde...

Paylaşılan tüm zamanlarda iz bırakıyorsa bir insan ardına baktığında ve tek bir sözü, tek bir tebessümü hatta sadece sesi iyi geliyorsa ruhuna işte o dur ne deniyorsa artık adına sarılmanın sıkıca...

Özlemek sadece değilse cemalini ki güzeller güzeli ve anımsamak ve vefaya dem vurararak gönül koymaya sebep yoksa işte o dur ne deniyorsa artık adına karşılıksız özlemenin...

Var ol, başka değil.

Buraya uzun uzun bir seyler yazacağım kafamda ki cümleleri toparladiktan sonra o kesin.

Tanımıorum ama böle bir bayan varsa eğer:D(!) tanışmak isterim kesinlikle hem cinslerim le pek anlaşamam genelde:)

Yetiştirdigim en kalifiye ADC. Yakında derecelilerde kendinden cok bahsettirecektir.

Müzik alışverişimiz biraz aksadı ondan yeni tatlar bulamıyorum müzik arşivim için. Bir de verdigi sözler kayıtlı sırasıyla yerine getirecektir.

Toplanınca opi'yi çekiştirip serkan'a hava atmak candır.

Brand oynaması için daha çok ekmek yemesi gerekiyor.

Bizzat tanışmasamda kültür abidesidir kendileri :p

Ben en çok onu dinlemek istemişimdir. Hatta bazen tek. Genelde ise anlatan ben olmuşumdur. Böyle olmamalıydı aslında.
Foruma olan başlangıcımı hatırlıyorum da onu dinleme bilme arzusu ile oluşmuştu. Bunu da defalarca söylemişimdir zaten.
Ne zaman ben onu bilme isteği ile sohbete başlasak kendimi anlatırken buluyorum falan. İnsanı en iyi tanımanın yolunun dinlemekten geçtiğinin bilincinde olduğunu süzüldüğümü fark ettiğimde gözlemlemiştim.
Kendisi için boydan boya ruhumu yıkadığından bahsettiğimi çok iyi hatırlıyorum.
Ve şuradaki aklı başından hiçbir insanın senin için övgülü sözler söylememesinin mümkünü yokken benim senin için zeki güzel olgun seksi bilgili sempatik bıdı bıdı gibi basit sözler etmenin komikliğinden sıyrılarak ayrılıyorum huzurdan.
Özletme kendini kadın.
Öptüm çok.

Bir komünistin daha devri sona erdi. Acımız büyük. Bu gidişle gerçekten aegishjalmur beni doğru yolun ülkücülük olduğuna inandıracak. Korkuyorum.

Evliliğin daim olsun abla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri