Nvidia GTX 1070 Ti Duyuruldu!

• Kullanıcı aklm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Donanım Problemleri
Konu sahibi son olarak 2873 gün önce görüldü
Nvidia markasının yeni ekran kartı modeli olan Nvidia GTX 1070 Ti, resmi olarak duyuruldu ve bilgisayar donanımı dünyasında yerini almaya başladı.
Yeni ekran kartı olan Nvidia kartının tüm özelliklerine https://teknolojibasini.com ulaşabilirsiniz.

@Alleginesiez
@Allegsenhies
@Aleimmenez
@İnnataynakelkevser

Neydi bu çocuğun niki düzgün nik alsanıza lan.

:liv:

Mastor gibi delikanlıya bunu yapan nick diğerlerine ne yapmaz ki lan?

Bu arada bana bi tane 1080, 8 cigolayt ekran kartı alana kantır da global hesap veriyorum. :cici:

He bu arada globalin nasıl bi forsu olduğunu bilmeyen arkadaşlar varsa bakın şöyle cool bir şey;

Askeriye de genelkurmay başkanı gibi bir şeysiniz. :cici:
161b4abde9b8da84e37072ba8f5e0aca.jpg

1080Ti'yi zamanında ne beklemiştim. Şimdilerde yüzüne bile bakmıyorum.

şuan kullandığım ofis bilgisayarında 2 adet 1080ti founders edition var :D

@Heisenberg soğutmadan kaynaklı mı acaba?

aaaa.png

Bende de bu var hâla kafa tuttuğunu düşünüyorum çoğu karta. Şu sıralar soğutmak biraz çile olsa da canım Vegam ya... :3

@Heisenberg soğutmadan kaynaklı mı acaba?

Ekli dosyayı görüntüle 13534

Bende de bu var hâla kafa tuttuğunu düşünüyorum çoğu karta. Şu sıralar soğutmak biraz çile olsa da canım Vegam ya... :3

kartlara bakıyorum boşta bile 40-50 derece arasında oluyorlar genel olarak bir performans sıkıntı var bu bilgisayarın
evdeki ekran kartım boşta 30derece yük altında 55 derece bunu sat biraz paraya kıyıp rtx serisine geç bence

kartlara bakıyorum boşta bile 40-50 derece arasında oluyorlar genel olarak bir performans sıkıntı var bu bilgisayarın
evdeki ekran kartım boşta 30derece yük altında 55 derece bunu sat biraz paraya kıyıp rtx serisine geç bence

Şu anlık idare ediyor. Soğutucu almayı düşünüyordum bakalım belki 20 serisine geçebilirim. (Amd fanboy)

Ne için kullandığın önemli tabi ama rtx cuda sayıları inanılmaz avantaj sağlıyor AMD ye lanet edersin bence
Evde sadece PUBG, CS:GO tarzı fps oyunları oynuyorum haftada 1-2 gün. Şu anlık fazlasıyla yetiyor dediğim gibi. Ama ofisteki pc ler leş. 1050ti ile render almaya çalışmak falan zulüm geliyor... Yıl sonu ofise RTX serisi almayı düşünüyoruz bakalım bakalım.

Evde sadece PUBG, CS:GO tarzı fps oyunları oynuyorum haftada 1-2 gün. Şu anlık fazlasıyla yetiyor dediğim gibi. Ama ofisteki pc ler leş. 1050ti ile render almaya çalışmak falan zulüm geliyor... Yıl sonu ofise RTX serisi almayı düşünüyoruz bakalım bakalım.

Hiç vakit kaybetmeden alın bence ben evde rtx2080 ile rt render da 3.5dk da 2k render alıyorum aynı render ofiste cpu render ile 45dk bekledim.

Oyun modelleme için Rog 1024 bit kullanıyorum ama genel olarak RTX 3080Ti candır.

oyun modelleme için çok deli ekran kartlarına gerek yoktur 2070 bile yeterli oluyor çünki low poly model çalışıyorsun sahnene aşırı yük binmediği için saçma geliyor
bundan önceki bilgisayarımda 780ti vardı amp editiyon optimizasyonu düzgün yapılmış sahnede 58milyon poligonda çok rahat çalışabiliyordum.

Geri