Nutraxin Osteo mu, Magnesium Complex mi? Kullanıcı deneyimi + İçerik kıyaslaması

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Bir süredir farklı magnezyum takviyeleri deniyorum ve bu iki ürün arasındaki farkları kullanıp deneyimledikten sonra paylaşmak istedim. Belki aynı kararsızlığı yaşayanlara fikir olur:

Nutraxin Vitals Magnesium Complex + B6
  • İçerik: Magnezyum sitrat + B6 vitamini
  • Hedef: Kas/uyku/stres destekleyici
  • Etkisi: Özellikle uykusuzluk, huzursuzluk ve kas kramplarında çok hızlı etki gösteriyor.
  • Form: Tablet – yutulması kolay, midede rahatsızlık yapmadı
  • Ek not: Özellikle bilgisayar başında uzun saatler geçirenlerde sinir sistemi desteği ciddi fark ettiriyor

Nutraxin Osteo Calcium Magnesium + Collagen
  • İçerik: Kalsiyum, Magnezyum, Çinko, D3 vitamini + Kollajen
  • Hedef: Kemik & eklem sağlığı, yaşa bağlı destek amaçlı daha geniş kapsamlı bir ürün
  • Etkisi: Günlük destek olarak iyi ama saf magnezyum ihtiyacı olanlar için biraz “dağınık” gelebilir
  • Form: Tablet – biraz büyükçe ama tolere edilebilir
  • Ek not: Spor sonrası eklem ağrısı yaşayanlar veya kolajen desteği arayanlara daha uygun

Eğer magnezyum takviyesi odaklı bir destek arıyorsanız: Magnesium Complex + B6 çok daha etkili ve sade.
Ama hedefiniz hem kemik-eklem sağlığı hem de genel destekse ve yaş faktörü biraz etkiliyse: Osteo + Collagen daha kapsamlı olabilir.

Ben bir süre her ikisini farklı dönemlerde kullandım, şimdi multivitamin + magnesium complex kombinasyonu ile devam ediyorum.

Ek önerisi olan varsa yoruma...

Nutraxin Osteo Calcium Magnesium + Collagen kullanıyorum ben. Yani bi faydasını görüyor muyum henüz çözemedim ama spor sonrası ağrılar için iyi geldiği yazılmış bi süre daha kullanıp gözlemlemeye karar verdim.

Pharmaton kullanıyorum. Pek de bi b*ka yaradığını anlamadım

@climax önerilerin bekleniyor

bi de bunları doktor gözetiminde mi kullanmamız gerekiyor? Kullanırken görüntülü arayalım mı seni?

@climax önerilerin bekleniyor

bi de bunları doktor gözetiminde mi kullanmamız gerekiyor? Kullanırken görüntülü arayalım mı seni?
Bizim doktor kan testi yapmak istedi önce. Akabinde bi şey kullanmana lüzum yok dedi benim için. Sabah enerjisi için pharmaton kullanıyorum ben sadece ama gerçekten hiçbir yararını görmedim sözde ginseng falan var içinde. Hatta aksine akşam olunca gözüm kapanıyor resmen. Ne yapayım 3’ü 1 arada nescafeye kola katıp pharmaton hapı onunla mı içeyim anlamadım ki

Son düzenleme:
Hatta aksine akşam olunca gözüm kapanıyor resmen. Ne yapayım 3’ü 1 arada nescafeye kola katıp pharmaton hapı onunla mı içeyim anlamadım ki
Ha bende böyleyim ya, şu karışımı dener faydasını görürsen haber ver olur mu jfkdjs

Genç siniz enerji dolusunuz. Babam alsa öyle şeyler anlarım.

26 yıldır hekimim. 26 tane hipomagnezemi görmedim.

peki magnezyumu sadece hipomagnezemi olunca mı kullanmak gerek? böyle midir aslolan?
Güzel soru soruyorsun.
Hayır.
Bazen fazlası iyi olabilir.
Dört formu var
İnternetten hangisi ne işe yarıyor bakabilirsiniz.
Uğraşmak istemeyen tüm formları icerenleri alsın.

B ve D vitaminleri ile kombine olanlar var. Ben kalsiyum kombinlerini sevmiyorum. İshal yapıyo. Böbrek taşı yapıyor

Soruda sorulana cevap vermek gerekirse ilk seçeneği seçerim.

@Zeyna , climax hocamızın önerilerini göz atarsan ilkini öneriyor. :)) sen ona da bir bak bence

natures_supreme_multi_magnesium_complex_60_tablet_84640.jpeg

omega 3, d vitamini, multi vitamin yanında haftada bir iki kere şunu kullanıyorum. hapları çok büyük. yutulmuyor.

Geri