-
-
-
- Çözümleri
- 2
-
-
Bir süredir farklı magnezyum takviyeleri deniyorum ve bu iki ürün arasındaki farkları kullanıp deneyimledikten sonra paylaşmak istedim. Belki aynı kararsızlığı yaşayanlara fikir olur:
Nutraxin Vitals Magnesium Complex + B6
Nutraxin Osteo Calcium Magnesium + Collagen
Eğer magnezyum takviyesi odaklı bir destek arıyorsanız: Magnesium Complex + B6 çok daha etkili ve sade.
Ama hedefiniz hem kemik-eklem sağlığı hem de genel destekse ve yaş faktörü biraz etkiliyse: Osteo + Collagen daha kapsamlı olabilir.
Ben bir süre her ikisini farklı dönemlerde kullandım, şimdi multivitamin + magnesium complex kombinasyonu ile devam ediyorum.
Ek önerisi olan varsa yoruma...
Nutraxin Vitals Magnesium Complex + B6
- İçerik: Magnezyum sitrat + B6 vitamini
- Hedef: Kas/uyku/stres destekleyici
- Etkisi: Özellikle uykusuzluk, huzursuzluk ve kas kramplarında çok hızlı etki gösteriyor.
- Form: Tablet – yutulması kolay, midede rahatsızlık yapmadı
- Ek not: Özellikle bilgisayar başında uzun saatler geçirenlerde sinir sistemi desteği ciddi fark ettiriyor
Nutraxin Osteo Calcium Magnesium + Collagen
- İçerik: Kalsiyum, Magnezyum, Çinko, D3 vitamini + Kollajen
- Hedef: Kemik & eklem sağlığı, yaşa bağlı destek amaçlı daha geniş kapsamlı bir ürün
- Etkisi: Günlük destek olarak iyi ama saf magnezyum ihtiyacı olanlar için biraz “dağınık” gelebilir
- Form: Tablet – biraz büyükçe ama tolere edilebilir
- Ek not: Spor sonrası eklem ağrısı yaşayanlar veya kolajen desteği arayanlara daha uygun
Eğer magnezyum takviyesi odaklı bir destek arıyorsanız: Magnesium Complex + B6 çok daha etkili ve sade.
Ama hedefiniz hem kemik-eklem sağlığı hem de genel destekse ve yaş faktörü biraz etkiliyse: Osteo + Collagen daha kapsamlı olabilir.
Ben bir süre her ikisini farklı dönemlerde kullandım, şimdi multivitamin + magnesium complex kombinasyonu ile devam ediyorum.
Ek önerisi olan varsa yoruma...