Nusr-Et Steakhouse

Konu sahibi son olarak 1141 gün önce görüldü
Gitmeyenler konuşmamalı bence. Eti harika. Bende çok önyargılı idim. Gidince yargılarım değişti.

top tepicilerin uğrak mekanı. ufak boylu bi sahibi var. eti güzel, çok şeyapamam derseniz hamburgeri de iyi.

yok senin kadar olamayız biz :) 1 kere gittik hesabı zar zor ödedik

sırf yemek için bile sabah gidip akşam dönülebilir :d

böbreği satıp gitmeyi düşünüyorum hepiniz gitmişsiniz ben eksik kalamam

1MXJ15.png

cok pahali ama 36 taksitle yeme imkani veriyorlar .p

Dubai'de de varmış. Bir menü fiyatını görünce RTE haklı bizim ülkemizde kriz falan yok. Bir menü 999 lira olur mu yahu?! Neredeyse asgari ücret. Menüde ölüz falan mı kesip koyuyor masaya anlamadım ki. :d

NAMI avrupaya yaymis lakin cok pahali nerdeyse biftek yemek 70 tl ye variyor millet nasil akin ediyor turkiyede anlam veremedim galiba vadesiz 24 taksitle nusret et yeme imkani veriyor :D

Özel uçak alıyormuş kendisine Nusr-Et
3 sene önce İstanbul un değil Türkiye nin tanınmış mekanı diyormuşuz daha ..
Şimdi gerçek anlamda Dünyanın tanıdığı bir isim

Fiyatları ismine göre normaldir. Beşiktaş, ortaköy, bebek, tarabya tarafında en düşük yemek o da tavuk 30 lira yanına içecek söylesen tahmini 40 tl ye çıkarsın. Ama azıcık kaliteli mekana gidersen nusrete gerek kalmadan 1 tabak yemeğe 50 tl bayılırsın yanına 2 bira aparatif olarak önden 1 patates tabağı söylesen sadece yemek hariç 100 lük olursun yemekle beraber 140 - 150 yi bulur saydığım yerlerde bir akşam yemeği.
İsmine göre normaldir fiyatları.

Geri