Nursen Yıldırım - Küfrüm Aşar Edebimi

Konu sahibi son olarak 3119 gün önce görüldü
8073d49d-931b-4714-b105-0fb102a9001c.jpg

Tutunduğu dalları kırılanlara, uçurumlarda ayağı kayanlara, hem kendinden milyonlarca kez özür dilemek isteyip hem kendine acımasızca davranmaktan vazgeçemeyenlere, umursamaz tavrının ardında gözyaşlarını saklayanlara, babası ölenlere, hüznü kilosundan ağır olanlara, hayatını romanlara değil de katliamlara benzetenlere, her gece bir şarkının içinde kaybolan, durmadan kaybolan, kendinin bile kendini bulamayacağı kadar kaybolanlara... Sevdiği insanların sesini soğukluğu ruhunu titreten telefon konuşmalarından aklında tutanlara, yüzünü fotoğraflarına bakarak hatırlamaya çalışanlara, unutmak için uyuyanlara değil de acısından uyumayı unutanlara. Eksik, yarım, yamalı bırakılmışlara. Çok içenlere, Her fırsatta "Rakı doldurun eksilmesin !" diye bağıranlara, kadehini masaya vururken "Burada olmayanlar için" diyerek birilerine olan özlemini bastıranlara. Sarhoş olanlara ama sarhoşluğunun arkasına sığınmayanlara. Sırtındaki bıçak yaraları dikiş tutmayacak kadar derin olanlara, kendini tren istasyonlarında unutulmuş kimsesiz bavullar gibi hissedenlere. Kural, yasa, yasak sevmeyenlere.
(Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı: 176

Baskı Yılı: 2015

Dili: Türkçe
Yayınevi: Dokuz Yayınları

Faceden takip ediyorum.
Okkalı güzel yazılar var.

Bir Merve Gözümoğlu olmasada Nurseninde yazıları iyidir. :) Dedde'nin pampası,kendisinde pek sevimlidir. Yalnız tam bir keş yazıları ondan iyi sanırım :p

Faceden takip ediyorum.
Okkalı güzel yazılar var.

Kendisi feysimde ekli tam bir pic diyorum aksvans zorlu bir hayatı var. Bu yüzden kalemi küfürlü ve derin.

Bir Merve Gözümoğlu olmasada Nurseninde yazıları iyidir. :) Dedde'nin pampası,kendisinde pek sevimlidir. Yalnız tam bir keş yazıları ondan iyi sanırım :p

Nursen çok derinden yazıyor. Kurgudan ziyade kendini yazıyor.
Dedde ayrı bir dünya. Etkinlik yapıyoruz bu yaz gelebilir belki. Ama ben böyle psikopat adam görmedim. :)

Aykut Cansız ile birgün misafiri olduk Nursen ile Dedde'nin Batuhan hiç göründüğü gibi biri değil aslında aşırı sempatik ve komik ayrıca tam bir alkolik evine gelen misafire bira ikram eden bir ayarsız :) Nursende öyle hayatta birçok şeyi erken yaşta gördüğü için bunlarda yazılarına yansıyor.
Etkinlikten haberim olur ise katılabilirim bende Kitap Hırsızı . ;)

oha nursen yıldırım mı?
lisedeki edebiyat hocamızın adı la, o olmasın?

Aykut Cansız ile birgün misafiri olduk Nursen ile Dedde'nin Batuhan hiç göründüğü gibi biri değil aslında aşırı sempatik ve komik ayrıca tam bir alkolik evine gelen misafire bira ikram eden bir ayarsız :) Nursende öyle hayatta birçok şeyi erken yaşta gördüğü için bunlarda yazılarına yansıyor.
Etkinlikten haberim olur ise katılabilirim bende Kitap Hırsızı . ;)

Çok tanışmak istiyorum kendisiyle. Sinem arkadaşım var onunla düzenliyoruz etkinlikleri. Halis Karabenli geldi. Aşkın öteki yüzü kitabının yazarı. Bu yaz Mesut Cihan Demirel, yuja dab ( yunus baysal), Kadir zorlu ve batuhan dedde düşünüyoruz. Dedde hariç hepsiyle çok samimi dostluğumuz vardır. Senide beklerim çok sevinirim :)

oha nursen yıldırım mı?
lisedeki edebiyat hocamızın adı la, o olmasın?

Ahaha yok be değildir o. Nursen öğretmen değil :d

Fena küfür ediyor yahu bu :/
Alıntılarını görmüştüm :D

Çok tanışmak istiyorum kendisiyle. Sinem arkadaşım var onunla düzenliyoruz etkinlikleri. Halis Karabenli geldi. Aşkın öteki yüzü kitabının yazarı. Bu yaz Mesut Cihan Demirel, yuja dab ( yunus baysal), Kadir zorlu ve batuhan dedde düşünüyoruz. Dedde hariç hepsiyle çok samimi dostluğumuz vardır. Senide beklerim çok sevinirim :)
Tetik Sinem mi yoksa ? :) Sen benim arkadaş listemde niye yoksun ki o zaman :dusun:

Geri