Nurseli İdiz: Tiyatrodan ayda 150-200 bin lira kazanıyorum

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programına konuk olan Nurseli İdiz, tiyatroya ilişkin açıklamalarda bulundu. İdiz, "Eskiden tiyatrodan para kazanılmazdı, şimdi kazanılıyor. Ayda 150-200 bin lira kazanıyorum" dedi.

İdiz, "Nurseli İdiz gibi yıldız bir oyuncu tiyatrodan ne kadar kazanıyor?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Eskiden mesela tiyatrodan para kazanılmazdı. Şimdi iyi para kazanılıyor. Çoğu insan tiyatro yapıyor çünkü kuluçkaya yatıp da dizi bekleyecek halimiz yok.

Ayda 150-200 bin kazanıyoruz. Dolayısıyla 'ay ne olur bana bir dizi ver abi, vallahi bak çok ihtiyaçım var' demiyoruz yani.

Dizi olsa bölüm başı 100 bin lira, aylık 400 bin lira kazanacağım. En düşük oyuna bakarsan 150 bin lira kazanıyorsun"

Kaynak

nurseli-idiz-tiyatrodan-i-186_2-41.jpg

Çok az mış.

Her işte, aynı işi yapanlar arasında, daha az kazananlar ile daha çok kazananalar var. Olay, kendini ne kadar iyi pazarlayabildiğine bağlı. İşinizin en iyisi olsanız bile, başkaları sizden daha iyi kazanabilir. Pazarlama önemli.

güle güle harcayın
tiyatro zor iştir

Yaaaaani.

Bahsettiği parayı kazanabilmek için, 2-3 kişilik oyun seçmen lazım. Dekor vs minimal olmalı, organizasyonunu da sen yapmalısın.

Yoksa kalabalık oyun, dekor nakliye maliyeti, organizatör kesintisi ile hala zor o paralar.

Yaaaaani.

Bahsettiği parayı kazanabilmek için, 2-3 kişilik oyun seçmen lazım. Dekor vs minimal olmalı, organizasyonunu da sen yapmalısın.

Yoksa kalabalık oyun, dekor nakliye maliyeti, organizatör kesintisi ile hala zor o paralar.
Evet son oyunlarına baktım 2/3 tutuyor.

Oyun üç kişilik. Dekor yok.

IMG_4744.jpeg

@HosgeldinHarunAbi ek gelirini bulduk… fjjfjfjf
Benim tiyatrodan kazandığım para asgari ücret bile etmez :d. Ondandır ki ordan gelen parayı yine topluluğa bırakıyorum ki sonraki oyunların kostüm, dekor, sahne kirasına katkı olsun.

Son 6 yılda tiyatrodan kazandığım para 0(sıfır). Cebimden tiyatro için ise bayaaağı bir harcamışımdır :d. Bilhassa festivallere giderken.

Geri