Nurgül Yeşilçay'dan Nuh: Büyük Tufan'a büyük eleştiri!

• Kullanıcı atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema ve Dizi Haberleri
Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
ProxyImage

Russell Crowe'un son filmi Nuh Büyük Tufan'ı izleyen Nurgül Yeşilçay film hakkında eleştirilerde bulundu.

Russell Crowe’un Nuh Büyük Tufan adlı filmini izlemeye giden Yeşilçay, birçok ülkede yasaklanan ve Türkiye’de de yasaklanması için başvuruda bulunulan filmi yoğun bir şekilde eleştirdi ve Nuh Büyük Tufan filmini, Sırlar Dünyası adlı yapımdan hallice olarak tanımladı.

Twitter'da Yeşilçay, "Nuh filmi Sırlar Dünyasının hallice haliyle yasaklanabilir bence mahsuru yok" diye yazdı.

Ünlü oyuncu filmin çok uzun olmasını da eleştirdi.

TELEVİZYONGAZETESİ

Filmlerinde genel de Sevişmekten oteye geçmemiş birinin elestirisi. Geçiniz.

Bizim milletin seveceği bir film değil zaten. İslam'a göre olmadı diyorlar, sanki Müslümanlar çekti :)
Ben gittim, gördüm, izledim, beğendim :)

''helal film..islami esaslara göre çekilmiştir'' ibaresi arıyorum ben sinemada.

Geçenlerde yine Nurgül Yeşilçay hakkında bir yorumda bulunmuştun çok gülmüştüm ona ,yine o yorumun aklıma geldi :D

Bi kez bi filmini izlemek zorunda kalmıştım emre ondan dolayi hala kötü hissediyorum kendimi:(

Nasıl zorunda kaldın dersen eğer.
Taksimde Aylak Aylak yürürken pasajda sinema ya girdim girmez olaydım soğuk havada mecburen izlemiş gibi yaptım aklıma kalan tek şey Jartiyer li hali hahahaha.

Bi de egreti gelin den duymustum:D

Ne haddine ki bu filmi elestirsin? :/
Türk sinemasında yaptilar da biz mi izlemedik?

Bi kez bi filmini izlemek zorunda kalmıştım emre ondan dolayi hala kötü hissediyorum kendimi:(

Taksimde Aylak Aylak yürürken pasajda sinema ya girdim girmez olaydım soğuk havada mecburen izlemiş gibi yaptım aklıma kalan tek şey Jartiyer li hali hahahaha.

Bizde öyle film olmaz. Peygamberlere saygısızlık oluyormuş. Bizde ancak insanların ahlakını bozan, gelişim dönemlerine ket vuran Recep İvedik olur :)

Bizde öyle film olmaz. Peygamberlere saygısızlık oluyormuş. Bizde ancak insanların ahlakını bozan, gelişim dönemlerine ket vuran Recep İvedik olur :)

Sanat in toplum için yapilmadigini birinin bunlara anlatması gerek sanırım.

:D

Geçen yaptığın yorumun aynısını ben yazmak için girmiştim konuya ama çekindim şimdi sapık felan damgası yemekten sonra senin yorumunu görünce bastım kahkahayı :D

Nurgül hanımın oynadığı tüm dizi ve filmlerde malesef göğüsleri hep ön planda . Ve akıllarda hep sevişme sahneleri kalıyor.

Bu kadın bu filmi eleştirdiyse gidilir bu filme :o

Bir film sen de çek izleyelim Nurgül abla bea,herşeyi eleştiriyosun ama maşallah beyazperde de yokları oynuyorsunuz!İlk Önce ''Türk Sineması neden gelişemiyor'' diye sorun kendinizi sözde oyuncular(!) olarak!

:D

Geçen yaptığın yorumun aynısını ben yazmak için girmiştim konuya ama çekindim şimdi sapık felan damgası yemekten sonra senin yorumunu görünce bastım kahkahayı :D

Nurgül hanımın oynadığı tüm dizi ve filmlerde malesef göğüsleri hep ön planda . Ve akıllarda hep sevişme sahneleri kalıyor.

Bu kadın bu filmi eleştirdiyse gidilir bu filme :o

Çünkü Türk halkı bunu seviyor o da kendini böyle pazarliyor:p

Neyse sinirlendim yahu güzelim filme neler dediler Russell Crowne hayranı biri olarak gidip izleyin öyle yasaklansin demekle olmuyor. Twitter'dan bi not yazayım kendisine en iyisi:D

Filmlerinin büyük çoğunluğunda cinsellik objesi olarak görülen Nurgül Yeşilçay'da Russell Crowe'u eleştiriyor. Türk sineması niye böyle biraz kanıtıdır heralde

Geri