Nurca Kıvırcık Saç Hakkında Herşey

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Çoktandır konumu üzdüğümü farkettim hemen geldim canım konum:D

24db20fa31bb03789ceec525e37bbd48.jpg

Kıvırcık Saçlarınızı Yağlarla Canlandırın
Zeytinyağı

Zeytinyağı her derde deva. Besin olarak kullanmanın yanı sıra cilde de uygulanan zeytinyağı saç için gerçek bir nem bombası. Hemen her evde bulunan zeytinyağını kıvırcık saçlarınıza yedirerek saç diplerinize masaj yapın. Sonrasında başınıza bir duş bonesi geçirin ve birkaç saat bekletin. Beklettikten sonra duşta ilk etapta şampuan uygulamadan ılık suyla saçınızı zeytinyağından arındırın.

Jojoba Yağı

Saçlarınız ince telliyse zeytinyağı, Hindistan cevizi gibi yağlar saçınızı ağırlaştıracaktır. Bu etapta devreye jojoba yağı giriyor. Jojoba yağını bakım ürünlerinize katarak saç kırılmalarınızı önleyebilir ve mat görünümden kurtulabilirsiniz.

Hindistan Cevizi Yağı

Hindistan cevizi son birkaç yılın parlayan yıldızı! Hala bakım rutininize eklemediyseniz çok şey kaybediyorsunuz. Yağ yakıcı olarak besinlere eklenmesinin, makyaj temizleyici olarak kullanılmasının yanı sıra cildi nemlendirdiği gibi saça da nem depolamaya yardımcı oluyor. Kepek problemi yaşıyorsanız da Hindistan cevizi yağını mutlaka denemelisiniz. Bu yağ ile ilgili tek dikkat etmeniz gereken nokta soğuk mevsimlerde katılaşacağı için kullanımı zor olabilir. Az miktarda uygularsanız saçınızda tabaka halinde kalmasını önleyebilirsiniz.

Argan Yağı

Argan yağı mucizesini muhakkak duymuşsunuzdur. Özellikle saç uzatmak için sık sık başvurulan argan yağını avucunuza biraz alıp saçlarınıza dağıtırsanız buklelerinizin parladığını ve daha çabuk şekil aldığını göreceksiniz.

Hint Yağı

Saçı uzatmaya yardımcı bir diğer yağ ise Hint yağı. Özellikle kuru saç derisine çok iyi gelen bu yağ saçlarınızı canlandıracak ve nefes kesen bir görünüm elde etmenizi sağlayacak.

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Kolay ve basit bir maske ama güzel bir maske kolaylıkla yapabileceğimiz malzemeler içeriyor kıvırcık saçlar için çok iyi o zaman malzemeler:=)
  • 2 yemek kaşığı bal
  • 2 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı
  • 2 yemek kaşığı içeriği temiz bir saç maskesi

hepsini güzelce karıştırıp saçımızda 20 dk tutuyoruz..

benim saçlarım, ne tam kıvırcık ne tam dalgalı ne de düz... bir tarafı kuzeye bakarken bir tarafı güneye bakıyor.... ne önerirsiniz @yoSun hanımcığım?
görsel ekliyorum :

c48c4242-a31e-497e-a097-3fd08b8a42d4.jpg

Merhaba;
Pandemi dönemi boyunca saçlarım çok fazla yıkamaya maruz kaldığından dolayı sürekli bir araştırma içine giriyorum nem dengesini korumak adına geçen gün indirimdeyken tesadüfen gördüğüm denemek istediğim bir ürün Bee Beauty Egzotik Yağlar Durulanmayan Saç Bakım Kremi şuan için çok memnun kaldım diyebilirim ve içeriğinde ki
jojoba yağı saça faydası; saç güzelliğinde etkisi bulunan jojoba yağı saç derisini de besliyor. Bu sayede kuruluk ve kepek oluşumu önleniyor. Ayrıca yıpranmış saçların doğal ışıltısına kavuşmasına da yardımcı oluyor.
Doğada, iyileştirici ve besleyici özelliğiyle “süper yağ” olarak bilinen Marula Yağı, içeriğindeki yoğun temel yağ asitleri, E Vitamini, C Vitamini ve antioksidanla birlikte saçlara yoğun koruma sağlar. Saçların parlaklığını artırır, saçları yumuşatır ve ağırlaştırmadan besler.
Avokado yağı; Kepek, egzama gibi cilt ve saç derisi sorunlarına karşı iyileştirici etkisi vardır. Saç derisini besler ve E vitamini ile saç dersinin iyileşmesini hızlandırır. Ayrıca saçları beslerken saç uçlarındaki kırıkların giderilmesinde etkili olur.
Hindistan cevizi yağı, saç derisini besler ve her saç teline nem verir. Bu sayede saç kepekten arındırılır. Saç kırılmalarına karşı daha dayanıklı olan daha güçlü, daha sağlıklı saçların çıkmasını sağlayan Hindistan cevizi yağı, saça parlaklık kazandırır. Bu yağ, donuk, kaba saçları parlak ve yumuşak hale getirir.

Kullanımı :ıslak saçınıza avucunuza sıktığınız bir miktar karışımı derinize getirmeyecek şekilde uygulayınız sonrasında havlu ile sarınız mükemmel sonuç elde ediliyor özellikle kıvırcık ve kabaran saçlarda... Fiyat olarak ta şuan diğer ürünlere kıyasla uygun ve daha temiz içerikli.

11038439473202.jpg

Dipnot:(Tavsiye ederim test edildi denendi)

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Kivircik saclarim yok yine de herseyi okuyasim var burda :d Hangi bakim en cok isine yaradi? Bu arada Beyonce'nin peruklari da ayri muhtesem. Bir gun meraktan cidden boyle kivircik kivircik uzun sacli Beyonce perugu alacagim :d

Kivircik saclarim yok yine de herseyi okuyasim var burda :d Hangi bakim en cok isine yaradi? Bu arada Beyonce'nin peruklari da ayri muhtesem. Bir gun meraktan cidden boyle kivircik kivircik uzun sacli Beyonce perugu alacagim :d
Genelde en çok sevdiğim keten tohumu ile yaptığım jole çok güzel bukleleri belirginleştiriyor ve şu en son paylaştığım çok hoş kokusuda kendiside :=)
Kıvırcık saç peruk hımmm peruk yerine kendin yapsan pipetlerle ince ince sar 2 gün kıvır kıvır dolaş:=)
Yeğenim benim saçımı çok kıskandığından illa tutturmuştu bende kıvırcık olcam perma yaptırın saçımı diye neyse ki onu ikna edip pipetlerle saçını sardım 2 3 gün kıvırcık dolaştı hevesini aldı ve ne güzel teyze istediğimde kıvırcık olcam değil mi demişti dedim evet :=))) hala kıvırcık olmadığı için bu konuda bana çekmediği için zaman zaman ağlıyor:=)

Genelde en çok sevdiğim keten tohumu ile yaptığım jole çok güzel bukleleri belirginleştiriyor ve şu en son paylaştığım çok hoş kokusuda kendiside :=)
Kıvırcık saç peruk hımmm peruk yerine kendin yapsan pipetlerle ince ince sar 2 gün kıvır kıvır dolaş:=)
Yeğenim benim saçımı çok kıskandığından illa tutturmuştu bende kıvırcık olcam perma yaptırın saçımı diye neyse ki onu ikna edip pipetlerle saçını sardım 2 3 gün kıvırcık dolaştı hevesini aldı ve ne güzel teyze istediğimde kıvırcık olcam değil mi demişti dedim evet :=))) hala kıvırcık olmadığı için bu konuda bana çekmediği için zaman zaman ağlıyor:=)
Yaaaa kiyamam minige :d Pipetle sarmak sabir isi ama. Bigudilerle isi hallediyordum bir ara ve cok guzel oluyordu. Bu konunun yeni takipcisiyim :emoji_raising_hand:

Uzun şu an uzattım ama Arnavutluk'un suyundan mıdır nedir bilmiyorum, artık kıvırcık değil, dalgalı oldu.
Neden bilemiyorum.
evet sudan kaynaklı bir sorun bu genelde suyu sert ve fazla kireçli ise bukleler dalgalı olur o yüzden ekstra bir nem bombası yüklemen lazım :=)

evet sudan kaynaklı bir sorun bu genelde suyu sert ve fazla kireçli ise bukleler dalgalı olur o yüzden ekstra bir nem bombası yüklemen lazım :=)
Rossmann'dan geçenlerde bir krem almıştım ama henüz kullanma fırsatım olmadı. Önereceğiniz bir marka varsa etkili, paylaşırsanız deneyebilirim.

Rossmann'dan geçenlerde bir krem almıştım ama henüz kullanma fırsatım olmadı. Önereceğiniz bir marka varsa etkili, paylaşırsanız deneyebilirim.
Kendim evde denemiştim çok memnun kalmıştım
Avokado(olgun) , hakiki zeytin yağı, tatlı badem yağı , çok az limon damlatıp saçlarına sürüp 30 45 dk bekletip yıkarsan etkili olur...
ama yok ben hazır alıcam diyorsan kesinlikle gratis ürünü son paylaştığım hem uygun hem baya etkili ben çok memnunum...
Ayrıca çokça etkili olan ve temiz içerik;
images

Geri