- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
marc anthony curl cream
- Ne ürünü ortak kullanak
Kıvırcık saç bakım kremiTamam ne işe yario
marc anthony curl cream
Merhaba Aze'cim civanpercemi , ısırgan otu ve papatya filan öyle bişeydi denk gelmiştim çok memnun olan var o üründen gelir umarım dener ve paylaşırsın o zamanMerhaba yosuncum ben Otaci markasının kremini sipariş ettim onu bekliyorum hala gelmedi. Sarı oln curl cream köpüğünu aldım çoktan. Birkaç aydır kullanıyorum kokusu çok ama çok güzel normalde duş zamanı kullanılan krem olarak yazıyor üstünde ama ben duş sonrası kullanıyorum YouTube kanallarinda da kadınlar o şekilde kullanıyordu. Aşırı doğal duruyor saçlar memnunum ama tek sorun yani benlik olan sorun kabarıyor elektriklenme olmuyor elbette ama ben kabarık sevmiyorum çünkü bonus oluyor resmen jdks ama sen havadar kabarık kıvırcık seviyorsan kesinlikle denemelisin bukleleri de çok tatlı yapıyor tavsiye ederim. (:
İnşallah bir gelse keşke. İki haftadır ses yok bu hafta ile üç hafta olacak resmen. Gelirse denedikten sonra buraya yazacağım hemen (:Merhaba Aze'cim civanpercemi , ısırgan otu ve papatya filan öyle bişeydi denk gelmiştim çok memnun olan var o üründen gelir umarım dener ve paylaşırsın o zaman![]()
Peki nasıl kıvırcıklaştırabilirim?
ör sen
Yok hakan abiciğim jole:pÇorba mı kaynatıosun