Nurca Kıvırcık Saç Hakkında Herşey

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
91322512-cute-curly-girl.jpg

Kıvırcık saçlar en sevdiğim saçlar kendimde bir kıvırcık olarak zaman zaman deneyimlerimide ekliyerek burdan paylaşımlar yapacağım:=)
Kıvırcık saçlar bakımı en zor gibi gözüksede aslında çok kolaydır tabikide püf noktalarını bilirseniz.
Bir yerden giriş yaparak yavaş yavaş konuya girelim.
Buklelerim istediğim gibi değil belirgin değil diyorsanız mutlaka yanlış yaptığınız birşeyler vardır.
Buklelerin daha belirgin olması için doğru şampuan ve saç kremi kullanmalısınız.
Saç kremini her saçta olduğu gibi kesinlikle ve kesinlikle saç diplerine değil sadece saç uçlarımıza uygulamalısınız.
Kıvırcık saçlar diğer saç tiplerine göre kurumaya ve yıpranmaya daha meyilli saçlardır. Bu nedenle saçı nemlendiren yağlar veya bukle belirginleştirici kremler kullanmak zorundayız.Genelde bukle belirginleştirici kremler durulanmayan kremler olarak tercih etmelisiniz .

Konumuzu açtığımıza göre zaman zaman burdan gerekli bilgilendirmelerle karşınızda olacağım şimdilik bye:=)

Bomba gibi bir tarif tamamen doğal ve saça faydası olan bi tarif;
Doğal Jole yapımı;

Limonlu Saç Jölesi Tarifi
Limon ( 2 tane )
Su ( 2 litre )
Cam şişe

Hazırlanışı ve Uygulanışı
2 tane limonu kabukları ile birlikte 2 litre suyun içerisine koyun ve haşlanana kadar bekletin. Haşlanan limonla birlikte suyun içerisinde blendırda ezin. Daha sonra karışımı süzün ve suyunu şişeye dökün.

Karışımı 1 hafta buzdolabında saklayabilirsiniz.

Keten Tohumlu Saç Jölesi Tarifi
Su ( 250 gram )
Keten tohumu ( 1 yemek kaşığı )

Hazırlanışı ve Uygulanışı
250 gram suyun içerisine keten tohumunu ekleyin kaynamasını bekleyin. Kaynayan karışım lapa halinde olacaktır. Krem kabınızın içerisine koyup saçlarınızı şekillendirmek için dilediğiniz zaman saçlarınıza az miktarda sürebilirsiniz.

Yaptığım joleyi en kısa zamanda paylaşacağım..

Kendinde dene egerki begenirsen ve kendin memnun kalirsan senden toplu olarak alabilirim

Ayrıca senin saçların kivircik olsada bence model olarak guzel

Kendinde dene egerki begenirsen ve kendin memnun kalirsan senden toplu olarak alabilirim

Ayrıca senin saçların kivircik olsada bence model olarak guzel
Deneyen arkadaşlarım var bende deneyeceğim ve tavsiyemi deneyimimi paylaşacağım :=)
teşekkür ederim sevgili Ender yılların eskitmediği can dost.

Kıvırcık saçlı kadınlar Merinos koyunu gibi görünüyor hiç çekici değil.​

Ben aslen kivircigim her ay düzleştirme yaptiriyorum

Benim saçlar iri kıvırcıklardan , sık kıvırcık zor bakımı her şeyi , kardeşimden biliyorum.
Hiçbir şey yapmıyorum bakımı için, havalanıyorlar kendi kendilerine özgür özgür (:

Kivircik saçlı arkadaşlAra bir önerim olacak hindistan cevizi ile saçınıza bakım yapınız. Bu yaptığınız sac bakimi hep sac derinizi canlandırır hemde saçınızın belli bir süre duzlesmesine y9ardımcı olur.ayrıca sac diblerinize masaj yapın.

Birde kalıcı fon uygulamasi var buda asgari 4 ay sürüyor.

Bununla beraber evde de fon çekebilirsiniz. Ancak en faydalisi bence hindistan cevizi ile bakım.deniz tuzuda faydalı olur saçınıza.

Bununla beraber millet para veriyor kivircik sac için siz dert yaniyorsunuz

Geri