Nurca Cilt Bakımı Köşesi

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
png-transparent-cartoon-girl-skin-care-mask-apply-mask-skin-care-girl-thumbnail.png

png-transparent-beauty-cosmetics-illustration-hand-painted-women-material-watercolor-painting-hair-accessory-face-thumbnail.png

Evde kolayca hazırlayacağımız maskeler kullandığımız cilt bakım ürünleri vs haydi bakalım pamuk eller klavyeye yazmaya başlayalım:=)

Kızarık azaltıcı Maske ( akne tedavisi içinde uygundur)
  • 1 adet muz
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay kaşığı karbonat

bızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzt yapıyoruz ve temiz cildimize uyguluyoruz 10 15 dk bekledikten sonra yıkayıp nemlendirici sürüyoruz.

Gözenek sıkılaştırıcı maske;
  • 2 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
  • 1 ÇAY KAŞIĞI KİL
  • YARIM ÇAY KAŞIĞI BAL (bala alerjisi olan kulllanmasın)
hepsini karıştır temiz cilde uygula 15 dk bekle ve soğuk su ile yıka mis:)...

Ciltte oluşan koyu renkli lekeler içinde etkili...

Kuru ciltler için;
  • olgun bir avokado yarısı
  • 1 yemek kaşığı süt
  • 1 yemek kaşığı bal

avokadoyu ezin bal ve süt ile karıştırın..
Bu karışımı cildinize sürüp 20 dk bekletip sıcak su ile yıkayınız...

balınıza ne kadar kıyabilirsiniz bilmem ama spor yaparken, kilo vermeye çalışırken daha çok sıkılaşmasını istediğiniz bölgenize bir tutam bal sürüp elinizle bastır bastıra sanki at kılı fırçayla tarıyor gibi masaj yapın oraya. he sonra at kılı fırçayı da kullanın... yanında da güzel beslenip, suyunuzu içer, sporunuzu yaparsanız farkı görürsünüz...

bu bilgiyi ruslardan aldım, bence müko referans :D

balınıza ne kadar kıyabilirsiniz bilmem ama spor yaparken, kilo vermeye çalışırken daha çok sıkılaşmasını istediğiniz bölgenize bir tutam bal sürüp elinizle bastır bastıra sanki at kılı fırçayla tarıyor gibi masaj yapın oraya. he sonra at kılı fırçayı da kullanın... yanında da güzel beslenip, suyunuzu içer, sporunuzu yaparsanız farkı görürsünüz...

bu bilgiyi ruslardan aldım, bence müko referans :D
benden bu bilgiyi saklanman pekiiiiiiii neyse kırılmadım mükooo bilgi ileee uygulayacağım ben bala kıyarım dlkfldklfkd 5 kavanoz bal 100 tl olan ballardan almayın ama arkadaşlar:D

muz, yoğurt, bal... yemek mi yapıyoruz.

Göz altı morlukları ve şişlikleri gidermek için:
  • 1 çay kaşığı kahve
  • 1 tutam karabiber
  • 1/4 çay kaşığı hindistan cevizi yağı
tüm malzemeleri karıştır göz altlarına sür 5 veya 10 dakika beklet cildinize masaj yaparak sıcak su ile yıkayınız.

@Plesk :D

Göz altı morlukları ve şişlikleri gidermek için:
  • 1 çay kaşığı kahve
  • 1 tutam karabiber
  • 1/4 çay kaşığı hindistan cevizi yağı
tüm malzemeleri karıştır göz altlarına sür 5 veya 10 dakika beklet cildinize masaj yaparak sıcak su ile yıkayınız.

@Plesk :D
göremiyorum, göremiyorum.

yüzünüze bunları nasıl sürüyorsunuz .p

Geri