Numaramı Nasıl Öğrenebilirim?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 889 gün önce görüldü
Komik gelecek ama :D Turkcell'den data hattı aldım arama vs yapamıyorum sadece internet için o yüzden ara falan demeyin. Numaramı unuttum ve bulamıyorum nasıl bulabileceğimi bilen var mı ? :D

telefonundan yanındaki birini ara hemen düşer numaran:T:

Mesaj at :D Data hattından mesaj atabilirsin.

Mesaj çekebiliyorsun normal hatta :p

tablette takılı mesaj atılıyor mu öyle :D

Leyli sağol ya :p

Birde
'Ayrıca, mevcut hattınızdan DATAHAT yazıp 2222'ye gönder​erek veya Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak da öğrenebilirsiniz.'

diye bir şey buldum. Modem arayüzünden mesaj atılabiliyor olması gerek.

Aklima tek secenek geldi whatsapp telefonunda var ise ordan bakabilirsin herhal ayarlarina giripte ?

Birde
'Ayrıca, mevcut hattınızdan DATAHAT yazıp 2222'ye gönder​erek veya Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak da öğrenebilirsiniz.'

diye bir şey buldum. Modem arayüzünden mesaj atılabiliyor olması gerek.
tabletten atılıyorsa denicem :D
Aklima tek secenek geldi whatsapp telefonunda var ise ordan bakabilirsin herhal ayarlarina giripte ?
whatsapp tablette yüklü değil nasıl bulabilirim ?
pardon ya napam kafam anca o kadar çalıştı:p
sağol yinede :cici::cici:

Datada oluyor mu bilmiyorum; ama *101# arama tuşuna basınca kullanılan numarayı gösteriyor.

*101# çalışacağını sanmıyorum. O isteği arama ile iletiyor diye biliyorum. Data hattı aramalara kapalıdır.

Aynı şekilde tabletin mesaj uygulamasıda çalışmaya bilir. Hat modeme takılı olsa arayüz üzerinden mesaj atılabiliyor. E devlet üzerinden üzerine kayıtlı numaraları sorgulaya bilirsin :) Ama sanırım son 2 hanesini göstermiyor oda. Müşteri hizmetlerini ara sen usta :)

mesaj attım kendime halloldu arkadaşlar sağolun forumda bu kadar duyarlı yardımsever arkadaşları görmek çok güzel :D

adminler sorun çözüldü kilitleyin konuyu ;d

Geri