Numaramı Nasıl Değiştirebilirim Turkcell

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Cihazlar
Konu sahibi son olarak 890 gün önce görüldü
Numaramı nasıl değiştirebilirim?

• ​Hattınız sizin adınıza kayıtlıysa;
  • Numaranızı değiştirmek için kimlik belgenizle bir Turkcell İletişim Merkezi'ne başvurmanız ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni aramanız yeterlidir.
  • Eğer hattınız başkası adına kayıtlıysa;
  • Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekalet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell İletişim Merkezi'ne başvurduğunuzda da numaranızı değiştirebilirsiniz.
  • Eğer hattınızı 180 gün önce aldıysanız, numara değişikliği ücreti KDV ve ÖİV dahil 20 ​TL’dir, aksi takdirde 10 TL'dir.

Faturalı iseniz müşteri hizmetlerinizi arayarak , 20tl karşılıgında, faturanıza yansır, halledebilirsiniz.

Benim ki kontürlü kardeşler ama hat benim adımada değil ne yapmam lazım beni bir aydınlatın..

Benim ki kontürlü kardeşler ama hat benim adımada değil ne yapmam lazım beni bir aydınlatın..

o kısının kımlık fotokopısıyle turkcell bayısıne gıderek
yada arayarak yıne o kısının tcsını bılmen gerekıyor ben yıllar evvel babamın adınayken o sekılde degıstırmıstım

o kısının kımlık fotokopısıyle turkcell bayısıne gıderek
yada arayarak yıne o kısının tcsını bılmen gerekıyor ben yıllar evvel babamın adınayken o sekılde degıstırmıstım

O kişiyle ayrıldık bulmam imkansız.. :D

Sen bana çaktırmadan yaşlı mı dedin vala kan çıkar buradan aloo.. :D 10TL'nin lafını yapma ya sende para çoktur.. :d
bu cimrilik sayesinde çok oluyor para:d
neyse artık yapcak bir şey yok değişcez bi de numara ezberleme derdi var :D

bu cimrilik sayesinde çok oluyor para:d
neyse artık yapcak bir şey yok değişcez bi de numara ezberleme derdi var :D

Biz erkekler en az 10 kız numarasını ezberleyebiliyoruz yeme beni şimdi farzet Mehtap'ın numarası zihnine kazırsın.. :D

Biz erkekler en az 10 kız numarasını ezberleyebiliyoruz yeme beni şimdi farzet Mehtap'ın numarası zihnine kazırsın.. :D
yok valla isim ve rakam hafızam çok kötü bi kendi numaramı biliyorum onuda aylar sonra birde babamın başka yok hafızamda bir şey:D

Geri