Nttgame nın Türklere Karşı Düşmanlığı Resmi forum ve Oyun içi dalga amaçlı giri

Konu sahibi son olarak 2442 gün önce görüldü
Gm lerin ve Nttgame baş yöneticilerinin türk insanlarına karşı kesinlikle düşmanlığını farketmeniz konusunda sizleri uyarıyorum..

Örnek: Kurian adlı getirdikleri Job nedemek ya Allahsız kitapsızlar Resmen bilerek ismi böyle koyulmuş tövbe tövbe Kuranı kestim yatırdım gibi telaffuz edilmesini sağlayan Allah belasını versin bu Allahsız kitapsız hysiyetsiz şrfsiz şirketin Kesinlikle bilerek yapılıyor Monster yaratıklarının ismi Fotima gibi adlandırmalar felan hep bilerek yapılan insanların inançlarına bilerek isim değiştirerek küfredilmesi veya kötü sözler söylenmesi sağlanması... İsrail alt yapılı bu saçma düzene Nttgame nınde etkisi kesinlikle insanlarımızın duygularını ve geleceğini karanlığa itmek gençleri etki altına almak basit görmeyin sakın bu sistemi nekadar çok biz bilincindeyiz derseniz bile sizlerin bunlara alet edilmesi sizlerin hata yapmayacağının anlamına gelmez..

Nttgame nınde kesinlikle sonu gelecek hakaret içerikli dinimize karşı sosyal medyada facebook ve resmi sitelerinde içerikli sözlü davranışlarını terbiyesizce devam etmektedirler Nttgame Resmi Forum sitesindeki Adminlerin ve Gm lerin ilahlık etmesi üyelere tövbe tövbe insanları hor ve hakir görmesi kesinlikle bu şirket yaş dala ayağını basmaktadır savcılığa ve gerekli yerlere şikayet edilmiştir.

ALINTIDIR

İyi Forumlar...

~Saygılar

Geri