Nostalji yapmayı sever misiniz ?

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
Nostalji yapmayı sever misiniz ?:hello:

Kılıçlı kalkanlı savaşmayı çok isterdim beyle mızrak göğsüme saplanıp ölümü öyle yakalamayı isterdim götü boklu kanserden ölücem diye cok korkuyorum

Bende üstte ki arkadaş gibi düşünüyorum ama yine de kılıç bir tarafıma girmesin tabi. Ok ile takılır hiç sıcak temasa girmezdim abi ok bitince oturur savaşı seyrederdim uzaktan.

Nostaljiyi severiz de evdeki gramofonu bir çalıştıramadık. :sakız:

Cok pis severim.

Heleki arabalarda

Şarkı ve filmleri seviyorum o sayiliyo mu

Evet:))
Hep tüketim kültürünün hengamesine kapılıp yaşamamak da güzel.

Mazi "bilincaltimizda silmek istemedigimiz, iyi veya kotu bilgiler degil midir" zaten.
Gelecegi kimse bilmez insan bilmedigi bir seye de ozlem duymuyor.
Gecmiste yasadigi her sey, iyisiyle kotusuyle, bildigi zamanlar
bilmedigi zamanlardan yegdir.
Bi de bilincaltimiz benim icin "tasimakla mukellef oldugumuz bir mazi klasoru"dur.
Ayrica "Nostalji yapmayi sevmek" nedir yahu

"Nerede o eski bayramlar" mevzusu bana göre değil. Ama eski filmleri, eski şarkıları seviyorum. Retro ve vintage eşya ya da kıyafetleri seviyorum. Evimde ve kıyafetlerimde tercih ediyorum.
Bence değil ama yüzümün de nostaljik bir ifade taşıdığını söyleyen var. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum, çok doğru olduğunu düşünmüyorum ama hoşuma gidiyor.

Daha kişisel bakacak olursak, ben geçmişe özlem duyanlardan olduğumu söyleyemem ama geçmişimi severim. Gülümseyerek hatırlarım. Hani geri gelsin gibi değil ama güzel zamanlar geçirmişiz şeklinde düşünürüm

Nostalji imalatı yapmayı severim fabrikadan halka

o değilde teknolojinin insanları esir aldığı zamanda yaşamak hoşuma gitmiyor televizyonun telefonun icat olmadığı zamanda yaşamak isterdim

Geri