Norton mu, Kaspersky mi?

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü

Norton - Kaspersky ?

• Kullanılan toplam oy
    8
Norton mu, Kaspersky mi?

SDN'de 2011'de açılmış ve bugünlerde hortlamış bir konuyu görüp aynısını burda açmak.

Kaspersky sistemi çok yoran bir koruma programı, Norton daha mantıklı.

Ben ASC ve F-Secure kullanıyorum 2-3 yıldır çok da memnunum.

F-Secure nasıl bir şey kardeşim hiç bakmadım direk yorum alayım bari:)
3 yıllık key almıştım trojen vb şeylere karşı gayet korumalı, 2 küsür yıldır hiç sorun çıkarmadı vasat bir Bilgisayarda bile kasma yapmıyor öneririm iyidir.

3 yıllık key almıştım trojen vb şeylere karşı gayet korumalı, 2 küsür yıldır hiç sorun çıkarmadı vasat bir Bilgisayarda bile kasma yapmıyor öneririm iyidir.

o halde işime yarayabilir öyle bir şey kullanmıyordum uzun zamandır ve sorun yaşanıyor haliyle en önemlisi de kasma yapmıyorsa bu çok güzel

Kesinlikle tavsiye ederim beni şu ana kadar hiç pişman etmedi.

sağolasın kardeşim deneyeceğim mutlaka ;)

Hiçbiri 4. Yılım . siz de kaldırın antivirüs yazılım larını.

Norton diyorum. Ama bence antivirüs kullanmak gerçekten saçma bir iş :)

Eğer e-posta larınızla ilgilenmeyip, web sörfünüzü stabil tutuyorsanız, çok fazla program kurup kaldırmıyorsanuz zaten windows 10 güvenlik duvarı ile mozilla yeterince iş görür. Fakat anti virüssüz her kullanımda geri yükleme noktalarınızı düzenli olarak güncelleyin.

Şahsi bilgisayarlarımın hiç birinde kullanmıyorum. Ama iş ve data yedeğimin olduğu bilgisayarlarda kaspersky nin parekende sürümüne güvenirim.

aa benim kafanın burda ne işi var

sende ışık görüyorum, aferin

tabi norton kısmına katılmıyorum ama gereksiz olduğuna katılıyorum

Başkaları tarafından yargılanmayı sevmem! . .:umursama:
Övgünüzü kabul etmeden aynen, geri iade ediyorum size :) ;)
Teşekkürler ama gerçekten ihtiyacım yok sizin tarafınızdan övülmeye ..

Aynı düşündüğünüz her insandan ışık görecek olsaydık eğer gece diye bir şey olmazdı. .
Bir yarışta değilim ki ilerleme ya da gerilme olsun. İnsanlar ile yarışma gibi bir derdim yok ^^

Kesinlikle gereksizler, virüsten daha çok yoruyorlar. :) Aynen. . :cici:

yargılama nerde? yarı yaşımda bi çocuksun, böyle gençleri çok görmüyorum burada o nedenle yazdım ama geri alıyorum bi olgunluk görmüştüm ama ergen atarı yaparak beni yanılttın

Geri