normalmiş gibi görünen anormal şeyler

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Yaşlıların toplu taşımada gençleri zorbalıkla yerlerinden kaldırıp kendilerinin oturmaları ve bu talebe direnen olduğunda da o kişiyi toplu taşımanın linç kazanına atmaları. Toplu taşımada kadınlara, yaşlılara, hastalara ezcümle yer verilmesi gereken her kesime yer verme konusunda gerçekten hassas bir toplum olmamıza rağmen şöyle insanları görmek canımı çok sıkıyor.

normal gibi görünen anormal şeylerinizi alayım
alayım derken duyayım

Malumat evlilere fena takmış :D Hakkı da var tabii. Evli olmasından dolayı maaş alması.. Bekliyorum.

Bu arada Malumat demişken ben de öğretmen maaşının anormalliğinden bahsedeyim.
Geçim sıkıntısı çekmeleri normal karşılanıyor, bu da çok anormal bir durum.
Geçim sıkıntısı çeken bir öğretmen çocuklara nasıl yararlı olsun?

Huysuz sürekli ağlayan çocuğu ile dışarı çıkarken görece kalabalık bi cafeye- restauranta vb. yere gitmek yerine nezih, insanın kafa dinlemek için gittiği bi cafe-restauranta gitmek. Çocuğu zırıl zırıl ağlarken kılını kimildatmamasi, rahatsız ediyor muyuz diye düşünmemesi, sonsuz bi hoşgörü kredisi beklemesi.
Hatta ileri de gideyim, problemli bir çocukla uzun otobüs yolculuğu. Şahsen ben olsam durumum olmasa dahi para biriktirir uçakla gitmenin yolunu arardım.

-Aile kavramina ve bağlarına bireysellikten kopacak kadar,kişinin benlik bilincini kaybedecek kadar yüklenen doğa üstü anlam. Bu konuda fazla doğacıyım .

Doktordan randevi alabilmek icin oluyor ( noktali o dusunun orada ) taklidi yapip olayi abartmak. Boyle olmamali ya......

bu konuda ciddi bir isyanım var. kendi çevremdeki kadın-erkek arkadaşlarımda da çok görüyorum. mesela 3-4 kişiyle flört etmek çok normalmiş gibi geliyor herkese. pandemiden sonra mı oldu hep vardı da gün yüzüne mi çıktı kestiremiyorum. herkes minimum 5 kişiyle flört ediyor. onu bırak evli-nişanlı-sevgilisi olan insanlara yürümek, flört etmek, hatta ilişki kurmak normal görülmeye başlandı. bir arkadaşım şey dedi geçen kalede kaleci var diye gol atmicaz mı kardeşim at ama sonra biri -@melodram'ın tonlaması ile- kahpeeee derse yiaa diye ağlama dedim bende. esra erol konuları gibiler yeminle. ya da ben çok eski kafalıyım bilemedim.
Sürekli söylemek isteyip “amaaan banane ne halleri varsa görsün” deyip geçiştirdiğim bir konu.
Özellikle evli insanlarla beraberlik yaşayan insanlara karşı çok yargılıyım, sevgi,aşk falan demesinler..
Soruncada ya işte öyle gelişti,şöyle oldu,böyle oldu.
Güvenmek istedim kandırıldım falan..
ne kadar güven eksikliği var maşallah bizim 33 yılda bulamadığımızı 1 haftada tazeliyor.
Yinede “amaaaan banane”

Geri