Nokta dergisinin kapağı

Konu sahibi son olarak 3832 gün önce görüldü

Bırak bu boş laf muhabbetini özel isimmiş büyük harf kullanacakmışım başka işim yok onunla uğraşacam laf kalabalığı yapma yorumum konuya tenekenin de seninle alakası yok rahat ol.
He bundan sonra birsey savunurken sana sorar oyle savunuruz

Anadilini kurallarına göre yazması zor gelen insana ben demokraside basın özgürlüğünü anlatamam diye düşünmüştüm. Gene haklı çıktım. :)

Anadilini kurallarına göre yazması zor gelen insana ben demokraside basın özgürlüğünü mü anlatamam diye düşünmüştüm. Gene haklı çıktım. :)

Kendi yazını bi gözden geçir sonra burada ahkam kes basın özgürlüğü cumhurbaşkanı na hakaretler mi oluyor geç bu işleri
Ucuz siyaset yapma burada seni muhatap alıp sana yorum yapmadım sende öyle yap konuya yaz uzatma bana burada bilmişlik taslama egonu başka yerde tatmin et.

Kendi yazını bi gözden geçir sonra burada ahkam kes basın özgürlüğü cumhurbaşkanı na hakaretler mi oluyor geç bu işleri
Ucuz siyaset yapma burada seni muhatap alıp sana yorum yapmadım sende öyle yap konuya yaz uzatma bana burada bilmişlik taslama egonu başka yerde tatmin et.

Cümleye büyük harfle başlayıp, noktayla bitirdiğine göre gelişme var demektir.

Bu arada senin tabirinle "muz Cumhuryeti" nde Nokta dergisinin yazı işleri müdürü serbest bırakıldı. :)

İnanmazsın belki linkini vereyim.

Nokta dergisi yazı işleri müdürü "adli kontrol" şartıyla serbest bırakıldı | Gündem Haberleri

Cümleye büyük harfle başlayıp, noktayla bitirdiğine göre gelişme var demektir.

Bu arada senin tabirinle "muz Cumhuryeti" nde Nokta dergisinin yazı işleri müdürü serbest bırakıldı. :)

İnanmazsın belki linkini vereyim.

Nokta dergisi yazı işleri müdürü "adli kontrol" şartıyla serbest bırakıldı | Gündem Haberleri
Boş bir zamanda gelde yazım konusunda çalıştır beni biraz olurmu
Serbest bırakılır bırakılmasına ama kulağına kar suyu inmiştir onun sen tasa etme bunu konuyu da bulandırma bak ne,ne.koyuyorum hadi sen düzelt onları boş muhabbeti seviyorsun nede o l s a

Konu dışına çıkmamanızı ve kişisel tartışmalara girmemenizi rica ediyorum.

Nesi komik mesela?

Padişahların yetişme durumlarını eğitimlerini ve Devleti uğruna nelerden vazgeçebileceğini ne kadar Devletlerine bağlı olduklarını bilirim efenim şimdi böyle adamlar ile Tayyibi anmak bile komik bunun kıyaslamasının yapılması komik diyorum yani tabi bilemem size Padişahları nasıl öğrettilerse sizde öyle düşünürsünüz elbet bir padişah oğlunu feda eder gözünü kırpmadan biri askere bile göndermez gemicik alır bir tutamazsınız efenim bişeyleri sembolleştirilmesine kızarken sizde bunu yapmayın lütfen

Padişahların yetişme durumlarını eğitimlerini ve Devleti uğruna nelerden vazgeçebileceğini ne kadar Devletlerine bağlı olduklarını bilirim efenim şimdi böyle adamlar ile Tayyibi anmak bile komik bunun kıyaslamasının yapılması komik diyorum yani tabi bilemem size Padişahları nasıl öğrettilerse sizde öyle düşünürsünüz elbet bir padişah oğlunu feda eder gözünü kırpmadan biri askere bile göndermez gemicik alır bir tutamazsınız efenim bişeyleri sembolleştirilmesine kızarken sizde bunu yapmayın lütfen
Espri mahiyetinde söylenmiş bir şeyi nerelere koyacağınızı bilemeyip bir hayli ciddiye alıp padişahların yetiştirilme şekliyle tayyip i kıyasladığımı düşünmeniz ise dramdır. İyi günler.

Uzun adamın çubuğa bile ihtiyacı yok , belki de Çubuğu kaybolmuştur

Espri mahiyetinde söylenmiş bir şeyi nerelere koyacağınızı bilemeyip bir hayli ciddiye alıp padişahların yetiştirilme şekliyle tayyip i kıyasladığımı düşünmeniz ise dramdır. İyi günler.

bazı değerler için espri yapılmaz kaldıran var kaldıramayan var tabi insanların değerleri umrunuzda değilse yapıcak birşey yok elbet size de iyi günler

Geri