Nokia Android Telefon

Konu sahibi son olarak 2492 gün önce görüldü
bölüm sonu canavarında ve silikon vadisinde okumuştum.çıkaracak ilk tanıtımını barcelona'da yapmışlardı.şuan ne durumda takip etmedim..

Çıkarsa bile diğerleri ile yarışamaz.

Şimdi telefona da çok para vermek istemiyorum .
Tuşlu telefonları özledim ama artık onlarında özellikleri kesmiyor.
Söyle sağlam güzel bir tuşlu telefon çıkarsalar :)

benim arkadaş 6300 kullanıyo.3 günde bi şarj ediyorum diyo.abi sonuçta telefon,konuşturuyor mu konuşturuyor.şuan telefonlara yüksek meblağda para vermek açıkçası lümpenlik.mantıklı düşünürsen,ne gerek var ki?

benim arkadaş 6300 kullanıyo.3 günde bi şarj ediyorum diyo.abi sonuçta telefon,konuşturuyor mu konuşturuyor.şuan telefonlara yüksek meblağda para vermek açıkçası lümpenlik.mantıklı düşünürsen,ne gerek var ki?

Orası öylede şimdi işte :) Ben bi pc ye para veriyorum aslında düşünürsek benimde kullandığım telefon kötü

Microsoft Lumia Bana Göre Hala en sağlam ve en dayanıklı telefon.
Üstelik jarz bakımındanda en uzun süren bir telefon.

Açıkcası ben Microsoft LumiaAlmayı düşünüyorum, hem kamera hemde özellik ve bir çok sebebten dolayı harika bir telefon. kimse sevmese bile. herkesin zevki farklıdır diyeceğim ama herkez aynı telefon zevkindeler. neye göre alıyorlar aslında kendileri bile bilmiyorlar.

Microsoft Lumia En son çıkanından al derim ben araştırdım gerçekten muazzam birşey. TR'e gelmesini bekliyorum gelir gelmez almayı düşünüyorum.

Geri