Noelde forumdan birine hediye almak isteseniz bu kim ve ne olurdu?

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 197 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çalışmadığına göre zenginsindir yarmacığım, daha yeni cicili bicili kaç yüz milyonluk ayakkabılarını gösteriyordun, oyşıncığına bir rakı masası şaaapmışsın çok mu ? ahaha.
Alla şükür bi bi sıkıntı yok şuan sjskdxd Allah kem gözlerden korusunn aminnn:morgz:(dost başa düşmannn ayağaaaa!)
Sjsksgx ayhh tamamm tamam ,biradan rakı masasına döndük daha başka bir şey çıkarma.:security:

Son düzenleme:
Alla şükür bi bi sıkıntı yok şuan sjskdxd Allah kem gözlerden korusunn aminnn:morgz:(dost başa düşmannn ayağaaaa!)
Sjsksgx ayhh tamamm tamam ,biradan rakı masasına döndük daha başka bir şey çıkarma.:security:

Yarma hanımda söz verip duruyor, neyse ki eşek beyi bertaraf ettik! Oşın bey ile aynı safta bulunuyorum. Listeye beni de yazdın değil mi?

Yarma hanımda söz verip duruyor, neyse ki eşek beyi bertaraf ettik! Oşın bey ile aynı safta bulunuyorum. Listeye beni de yazdın değil mi?

Ooo liste kabarıyo sjdkldxd:mnyk:
O zaman esekbeyi ekleyelim hesabı ona ödetiriz ahahahah:yN6vVy:

Olsun ne olcak ben de bıyık bırakırım korkma sen sjsjsxf
Mutlu noellerrrrr.
:utan2:

Hanfendisi eşek bey kadın gördüğü zaman muz görmüş maymun gibi taklalar atıp yerinde duramıyor :) o gelmese olmaz mı? Yahu esekherif bey abiciğimi ne zaman linç edecek bu forum üyeleri. Kurtulmak lazım ondan!

Ayrca yilbasi ve noel farkli oluyor.

va700D.jpg

Hanfendisi eşek bey kadın gördüğü zaman muz görmüş maymun gibi taklalar atıp yerinde duramıyor :) o gelmese olmaz mı? Yahu esekherif bey abiciğimi ne zaman linç edecek bu forum üyeleri. Kurtulmak lazım ondan!

Basit matematik hesapları yaparak hanımefendinin aklını neden karıştıyorsunuz beyfendi? Size bir ileri iki geri mi yapalım?

Aramızda kadın yok sjdkdgxd
Yok onu linç edemem kıyamis.:0BYW8W:
Rakısına zehir filan koyarsın sen korkulur.:Ak027r:

Dünyanın en tatli useri dedik hayirsiz cikti :/ bi ona alirdim sanirim ama bilemiom

Hayatta en nefret ettigim seylerden biri hediye almak
Kimseye almazdim, ugrastirmayin beni boyle seylerle .p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri