Noelde forumdan birine hediye almak isteseniz bu kim ve ne olurdu?

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 197 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Belki yılbaşı çekilişi yaparız ya da bir yarışma. Kazanana yılbaşında güzel bir hediye göndeririz. :p
Genelde yılbaşında insanların birbirlerine aldıkları hediye standart oluyor siz olsanız standartın dışında forumda kime ne hediye göndernek isterdiniz?

Size kimse hediye almadı sanırım Ocean bey. Hediye olarak ne almak isterseniz söyleyiniz esekherif ile bir olup size göndeririz.

@Hüma çilekli pasta -çünkü çileği çok sever.

Havayıdişleyenadam'a taso -eskiler anladı- sözüm var.

blackheart kitap veya adı yazılı kalem,yazısı çok güzel (:

Mavi düğün hediyesi alamadım onun yerine noel hediyesi alırdım ne istiyorsa eheh :*

Benden sana bir küçük altın malum düğün var. :p
Ben sana elbise alırdım. Yeşil, gözlerinle uyumlu bir elbise güzelliğin daha çok meydana çıksın diye ehehehe.

Son düzenleme:
Barbara ve Aze hanıma hediye alacağım :) belki Yarmagül de olabilir en kötü bir tencere yemek gönderirim.

• Beğen
Tepkiler: Aze
@Hüma çilekli pasta -çünkü çileği çok sever.

Havayıdişleyenadam'a taso -eskiler anladı- sözüm var.

blackheart kitap veya adı yazılı kalem,yazısı çok güzel (:

Mavi düğün hediyesi alamadım onun yerine noel hediyesi alırdım ne istiyorsa eheh :*

Musluman noel kutlamaz dhsjjs
Kurban bayraminda istiyorum ben hediyemi :hug:

juju için erdal beşikçioğlu’nun bir delinin hatıra defteri oyununa çift kişilik bilet, çünkü kendisi bulamıyor. ben de bulamazsam 2020 yılındaki tüm bilim kurgu filmleri için sinema bileti ama bu çift kişilik değil, çünkü biraz sarsabilir :(

forumda iki gününü kestane şekeri diye diye geçirdi ama birisi de çıkıp “al kutusuynan” demedi…. madem kış da geliyor, Melodram’ın yollarına mandalina döktüreceğim. kestane şekeri gibi de değil hem, dilediğince yesin <3

gözü çıkasıca birtakım kimseler Stockholm Sendromu’na nazar değdirmişler :( ona da nazar boncuğu düşündüm, çengelli iğneyle tutturuverir yakasına, hiçbir şeyi kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri