Noel Ağacım

Konu sahibi son olarak 642 gün önce görüldü

Yeşil yakmayacaksan hiç güzel olmamış.
Ayrıca "uğundurursun " diye bir kelime ilk kez duyuyorum.

Yeşil yanınca gelip takdir edeceğim

Acı cektiriyosun insana dusun iste uğunmak diye bi arastır sana nasil hisler besledigimi anlarsin.
Aman begenmeeee yaaa sen begenme bi zahmet zaten. Sen begenmediysen o agac yeni yila hazir demektir.
Yesili cok severdim tiksindirdin ya. Allah vardıgın kapıya yardım etsin dicem onu annem bana diyo. Allah aldigin kapiya yardim etsin. Git bi uyu uzan karanlik bi odada bi kosede sız ne bilim uzak kalak ayni konularin catisi altinda olmayak senle ya. Iyi geceler.

Acı cektiriyosun insana dusun iste uğunmak diye bi arastır sana nasil hisler besledigimi anlarsin.
Aman begenmeeee yaaa sen begenme bi zahmet zaten. Sen begenmediysen o agac yeni yila hazir demektir.
Yesili cok severdim tiksindirdin ya. Allah vardıgın kapıya yardım etsin dicem onu annem bana diyo. Allah aldigin kapiya yardim etsin. Git bi uyu uzan karanlik bi odada bi kosede sız ne bilim uzak kalak ayni konularin catisi altinda olmayak senle ya. Iyi geceler.

Kızından yaka silktiğine göre annen iyi bir insanmış.
Yeşili zaten kullanmaman da isabet olmuş göz zevkin donma noktasında
Ben Forum Oyunlarındaki konulara yazıyorum genelde mümkünse sen o kısma uğrama.

Kızından yaka silktiğine göre annen iyi bir insanmış.
Yeşili zaten kullanmaman da isabet olmuş göz zevkin donma noktasında
Ben Forum Oyunlarındaki konulara yazıyorum genelde mümkünse sen o kısma uğrama.

Hmmm evet annem.iyidir ben kotuyum cok sukur sagolasin cinim.

Goz zevkimede bi kurban ol.

Evet o kursuye ugramam bundan sonra sende basak nickini gordugun yerlere girme orta yolu be guzelde 2 dkda bulduk. Isteyince oluyomus dimi.

Unuttuydum bu msjina cvv vermeyi aklima geldi hemen yazdim. Dusun bak hic ihmal etmiyorum sana cemkirmeyi.

Bide alintilama ne desen kabul ediyom haklisindir sen illaki.

Hmmm evet annem.iyidir ben kotuyum cok sukur sagolasin cinim.

Goz zevkimede bi kurban ol.

Evet o kursuye ugramam bundan sonra sende basak nickini gordugun yerlere girme orta yolu be guzelde 2 dkda bulduk. Isteyince oluyomus dimi.

Unuttuydum bu msjina cvv vermeyi aklima geldi hemen yazdim. Dusun bak hic ihmal etmiyorum sana cemkirmeyi.

Bide alintilama ne desen kabul ediyom haklisindir sen illaki.

O zaman anlaştık, sen forum oyunlarına yazmıyorsun bende başak nickinin olduğu konulara yazmıyorum.

Çemkirmiş halin normal halinden iyi bence sen annenede çemkir yazık kadına

İyi yanıma denk geldin şeytan çekici anlaşmamıza sadık kalmanı umuyorum.

Kopekler havliyo mahallede. Her havlayanin kafasina bi süs atim diyorum. Pancim

İslamiyette noel ağacının yeri ve önemi nedir? Hayvanlara saksı atmak günah mıdır?
Seni hayvanhakları derneğine şikayet etmek lazım.

İslamiyette noel ağacının yeri ve önemi nedir? Hayvanlara saksı atmak günah mıdır?
Seni hayvanhakları derneğine şikayet etmek lazım.

Ayhhhh et pan beni bi iceri atsinlar bi hucreye falan kapasinlar rahatlayak cumleten

Geri