ÜSözlük No Mercy

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Keşke benim konuda da bir kaç kişi kavga etse de banlansalardi.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Seksen beş tane üye ismi degiştiği için başka nicklerine de üye sözlük konusu açılan kardeşimiz :D

Aklımda hep sahanın her yerini pire gibi dolaşması, akılcı golleri ve bir maçta frikiği bana bırakıp gol attırmasıyla kalacak. :D

Türkiye ziyaretinde görüşmeyi umuyorum, iyi insan, iyi bir arkadaş.

Seksen beş tane üye ismi degiştiği için başka nicklerine de üye sözlük konusu açılan kardeşimiz :D

Aklımda hep sahanın her yerini pire gibi dolaşması, akılcı golleri ve bir maçta frikiği bana bırakıp gol attırmasıyla kalacak. :D

Türkiye ziyaretinde görüşmeyi umuyorum, iyi insan, iyi bir arkadaş.
İzledim o frikik golünü :D
O topa öyle mi vurulur :D
Valla seninle kavga edilmez :D
Türkiyeye gelicem de çok pahalı orası bide burada @No Pasaran konu açmış Gurbetçiler yurda dönüyor diye. Onun dediği çıkmasın diye gelmiyorum:D

İzledim o frikik golünü :D
O topa öyle mi vurulur :D
Valla seninle kavga edilmez :D
Türkiyeye gelicem de çok pahalı orası bide burada @No Pasaran konu açmış Gurbetçiler yurda dönüyor diye. Onun dediği çıkmasın diye gelmiyorum:D

Nasil yani kötü anlamda mi öyle vurulur mu diyon? :D

Hayatında kaç tane ortasahadan firikik golün var benim gibi :D bi de ben kaleciyim yani ha :D

Ama muhtesşem vurdun anlamında diyosan tesekkürler kardeşim. Senin de on numara skillerin vardı. :D

Ohooo günlük birbirini övme köşesine döndü iyi ki kırk yılın başı bı maç yaptınız 10 yıldır dinle dinle bitmedi ne maçmış abi :D

Geri