Oggy
Platin Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
özel mesajlar okunuyor tartışmasına neden olan, eski yöneticilerden lanetin alıp yaydığı ekran görüntüsünden......Laedri'nin mesajını ilk kez gördüm. O SS'i nerden aldınız. Arka plan farklı.
beni ettiler juju, ben de gitmemiştim...
kıymetli abimiz herkesin iç yüzünü orada gördüğünden bahsetmişti... djskla bilmiyom sormadım iç yüzünü alemin, asıl kaos oradaymış....
Umarım hazırlıksız olduğum bir anda görmemiştir ya.... utanırım.....sana dedim kaç kere her yerde gösterme iç yüzünü diye....
evet havalı olsun diye o kısmın altını çizdim ldksa zaten çok eğlenmemişlerdir sanırım, inş yani... insanın bi aklı kalmıyo değil...Şimdi seni etmişler ama gitmemişsin bu böyle bir insanda albeni yaratıyor. Siz kovmadınız ben istifa ediyorum gibi. Ama ben.. davet bile edilmedim.
Ay asıl kaos oradaysa tam benlikmiş demek. belki de bu yüzden çağırmamışlardır![]()
seninki çiçek gibiymiş...Umarım hazırlıksız olduğum bir anda görmemiştir ya.... utanırım.....