Niye kurtarın,desinki...

Konu sahibi son olarak 3106 gün önce görüldü
NİYE KURTARIN,DESİNKİ...ZÂTEN OYNAŞMAK İSTİYOR,NÂMÛSU KIYMETLİ BİLSE,O SÂ'ATDE DIŞARIDA OLUR MU ?

1514613_233274947019346_5390784991952939230_n.jpg

Zaten sen karışma eleman ortalığı poka çevirirsin ..

Bir kötülük gördüğünüzde elinizle düzeltin, elinizle olmazsa dilinizle düzeltin, dilinizle de olmazsa kalbinizle buğuz ediniz ki, diyen bir peygamberin " gözümün önünde tecavüz etseler ben karışmama banane " diyen hasta ruhlu ümmetisin hesapta .. Efendimiz hayatta olsa belki de yüzünüze tükürürdü ..

Bir de marifetmiş gibi paylaşmış trolcan :) kız nikinin arkasına saklanıp tecavüze sebepler arayan bir zavallısın .. Acil tedavi olmalısın ..

Geçen Türkiye haberlerinde kızına tecavüz eden babaya ''tahrik edici şeyler giymeseydi babası tecavüz etmezdi'' gibi yorum yapan birinden ne bekliyorsunuz?
Helal olsun tabii ki dışarıya çıkacaksın,çıkabileceğiz!demesini mi?

Banu hanımefendi,merak ettiğim bir şey var yetiştirildiğiniz çevrede baskı altında mısınız?Veya kendinizi yetiştirirken baskı kalıpları uygulayıp kadınlığınızı unutuyor musunuz?
Ben akşam 6da işten çıkıyorum eve gidene kadar saat 8'i buluyor.
Ve şuan kış dönemi olduğu için hava erken kararıyor.Size göre birisi o saatte evine giden bir kadına tecavüz etse/sözlü tacizde bulunsa BA-NA-NE Mİ yani?????
Silkelenip kendiniz gelmelisiniz.
Yazık...

Bu resmen tecavüze haklı sebep aramaktır !
Tecavüzü desteklemektir !
Kadına hakarettir
Kadın özgürlüğüne karşı çıkmaktır
Kadın ve erkek eşittir, sen istemesende.
Kadın istediğini yapmakta özgürdür
Bunu anlamakta zorlanıyorsun değilmi?
Saçmalamışsın çünkü Banu
Hemde çok fena saçmalamışsın
Derhal tüm kadınlardan özür dilemelisin.
Birde sen bu konuyu bir kadın olarak açıyorsun.
Kendinden utanmalısın
Geç saatte dışarıda olan her kadına, "oynaşmak istiyor, namusunu kıymetli bilmiyor" diyecek kadar haddini aşmışsın !
Senin gibi özgürlük düşmanlarına yazıklar olsun.
Kadına değilde, sapığa hak veren senin gibilere yazıklar olsun.

Geri