NitCh

Konu sahibi son olarak 1190 gün önce görüldü
Sevgili @NitCh Gunlerdir basimin etini yiyor herkesin üye sözlüğü var benim yok, benim konumu ac diye, bu tur konularda ne diyecegimi ne yazacagimi pek becerebilen biri degilim ama yillardir tanidigim deger verdigim biridir.

Kendi halinde sessiz sakin ve efendidir. Biraz fazla duygusal ve romantiktir.

Sunuda itiraf edeyim ki konularima yorum yapmasi icin bazen ben de onu zorluyorum :) Boyle kendini guzel ifade edebilen bilgili bir insandan faydalanmamak olmazdi. Onun dusunceleri yorumlari benim icin cok onemli lutfen ben israr etmeden de arada konularda yorumlarini gorelim musticigim :)

Çok teşekkür ederim @Sanem Konularına destek verebildiysem ne mutlu bana:)
Bakalım forumda insanların gözünde nasıl bir imajımız var :)

Forumun en kibar beyefendisi diyebilirim kendisi için. Uzun zamandır muhabbetimiz vardır kendisiyle gayet düzgün efendi, konuşmasını bilen ve nasıl davranması gerektiğini bilen (arada mızıkçılık yapiyor) biridir. Ayrıca sürekli beni utandiriyor kızmak istiyorum ama kızamıyorum kendisine çünkü çok değer veriyorum.

Iyiki tanımışım :)

Çok beyfendi iyi nazik sevecen birisi :)
Mutlu etmeyi seven :)

Forumun en kibar beyefendisi diyebilirim kendisi için. Uzun zamandır muhabbetimiz vardır kendisiyle gayet düzgün efendi, konuşmasını bilen ve nasıl davranması gerektiğini bilen (arada mızıkçılık yapiyor) biridir. Ayrıca sürekli beni utandiriyor kızmak istiyorum ama kızamıyorum kendisine çünkü çok değer veriyorum.

Iyiki tanımışım :)
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim @PapatyA :) Düşüncelerimiz karşılıklı.
Değer kelimesi yetersiz alır :) İyi ki bende seni tanımışım :)

Hımmm nostaljik zamanlara götürüyor hepimizi zaman zaman forumda ki etkinlikleri ile efendi ve düzgün biri beni çok sever ben onu pek sevmem şaka tabiiiii düşünceli efendi saygılı bir kişilik ara sıra maç analizi yaparız genelde tuttuturuyoruz dediklerimiz olur maç analizlerimiz iyi yani:=)
Siyah Beyaz en büyük B E Ş İ K T A Ş...
(şuan kafama silah dayadı mecburen iyi şeyler yazıyorum:D)

Hımmm nostaljik zamanlara götürüyor hepimizi zaman zaman forumda ki etkinlikleri ile efendi ve düzgün biri beni çok sever ben onu pek sevmem şaka tabiiiii düşünceli efendi saygılı bir kişilik ara sıra maç analizi yaparız genelde tuttuturuyoruz dediklerimiz olur maç analizlerimiz iyi yani:=)
Siyah Beyaz en büyük B E Ş İ K T A Ş...
(şuan kafama silah dayadı mecburen iyi şeyler yazıyorum:D)
@yoSun hahaha teşekkürler güzel düşüncen için. Haftanın kadrosunu kurmadım ben daha.

İnsanları kırmamaya özen gösteren bir yapısı var ayrıca oldukça neşeli birine benziyor.

Pozitif elektrik saçan biri
Eğlenceli gibi de

Selamm, sakin bir yapısı var ne güzel.
O 'C' hep gözüme çarpıyor. Bi ara kaybolmuştu sanki .

Geri