Nissan Skyline

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
nissan_skyline_tuned_by_iphonefreak-d3b3mp6.jpg

nissan_skyline_r34.jpg

nissan-wallpaper-18.jpg

Nissan-Skyline-GT-R-R34-Paul-Walker-A-todo-gas-41.jpg

şuna sahip olmadan ölmek istemiyorum :lutfen:

nfs underground ilk oyununun en iyisiydi, ilk kalkışta sola çekerdi

acura rsx'im vardı benim çok güzel modifiye yapmıştım tipi öyle güzeldi ki daha güçlü başka araba almıyordum :D

en sevdiğim araçlardan biri oyunlarda hep nissan skyline ve türevlerini tercih ederim :D

NISSAN SKYLINE GT-R

R32, R33 ve R34 adlı kasa kodları ile 1989'dan beri üretilmektedir. 2.6 litre hacimli, 6 silindirli, 280 beygir gücünde motora sahiptir. Ayrıca vspec adinda daha da sportif bir versiyonu üretilmektedir.

Modifiye uygunluğu açısından bakıldığında, dünya üzerindeki sayılı araçlardan biridir. Zamanında Top Gear programında 1000 beygirlik versiyonu sergilenmiştir. (Aşşağıda videosunu paylaşacağım.)

Motorun modifiyeye oldukça yatkın olması, Japonya'daki kanunlar sebebiyle fabrika çıkışlı olarak 280 beygir gücünde olmasındandır.

Skyline GTR serisinin bir diğer özelliği de, bütün kasaların sağdan direksiyonlu olmasıdır. Bazı Avrupa ülkelerinde soldan direksiyonlusu da üretilmiştir.

[YOUTUBE]s8O5ncJWWao[/YOUTUBE]

Yukarıda bahsettiğim 1000 beygire ulaştırılan Skyline, Bugatti Veyron'a nasıl giydiriyor görebilirsiniz. Bugatti plakayı bile göremedi :D

Araçlardan anlayan her kişinin hayalindeki bir araç ama maalesef Türkiye de sahip olmaniz imkansiz gibi birşey

R34 kullanma imkanım oldu japonların neden Türkiye standartlarına araba vermediklerini anladım.

Geri