Nişanlıma Isınamadım Ne Yapmalıyım?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Bazen çiftlerden biri partnerine ısınamayabilir. Bu da genellikle görücü usulü evliliklerde olur. Kadın veya erkek ailenin dayatmasıyla nişanlandıkları insanlara ısınamayabilir, bir soğukluk hissedebilir. Bu gibi durumlarda ne yapılabilir?
Bilgi vermek amaçlıdır. Gerçek kişi veya kurumlarla ilişkisi yoktur. :p

Yuzugu takarken aklin nerdeydi diye sorarim. Duygularindan emin olmadan bir yuzugun sorumlulugunu sorumsuzca alabiliyorsa ben o kisiye akil falan vermem :T: bak cok kizdim simdi :T:

Isınamayan kız mı erkek mi ? Ona göre yorum yapacağım :D

görücü usulü olmasada nişanlanınca da iş değişiyor huylar falan filan o yüzden ısınmaya çalış zorladın olmuyo mu kestirmeden dön yakma kendinide onuda tecrübe konusuyo

Bilemiyoruz. :D Kişi üzerinden açmadım konuyu, genelleyerek açtım. :D

Genelleyerek konuşamam ben şimdi :D

Benim üzerimden örnek vererek yorum yapacak olursam , nişanlım bana ısınamayıp yüzüğü atarsa çeker vururum açık ve net ! Benle nişanı yapmadan önce aklı nerdeydi ? Yüzükler takıldıktan sonra ben kahvede bi kere o kız daha benimki demişim , var mı öyle bırakıp ısınamadım deyip gitmek. Bu kız vurulmayı hak etti mi etmedi mi ?

Yine benm üzerimden örnek verecek olursam , ben ısınamayıp kızı bırakıp nişanı bozsam öyle parlanılacak bir durum söz konusu değildir. Olabilir yani belki kızın gerçek yüzünü gördüm şimdi yüzüğü atıyorum .

Eşitsizliği seviyorum :D

Ben yüzüğü atarsam mutlaka arkadaşlarımın yüzündendir

Anlaşmak çok önemlidir.

Görücü evlilik daha iyi bence evlilikler uzun oluyor .

Ayrılcaksa eğer yüzüğü takmayacakdı bence , adam değildir benim gözümde

nişanlılikta bi tanışma evresi :/
Sonuçta araya aileler giriyor belki uyusmadi kafalar ?
Maksat evlenmeden bunu fark etmek.

Görücü usulünde nisan bi nevi tanıma evresi olduğu için yüzük atılması normaldir. Isinamamak ta normaldir. Herkesin flört etmek gibi şansı olmuyor ne yazık ki.

Biraz da böyle düşününce hak verebilirim.

Elektrikli ihlas soba açın onun ısıtamadığı şey yoktur bu evrende

Hiç böyle bir sorun yokken bu konuyu açmak nerden aklına geldi ki Lethe

Olmayan bir durum üzerine ne dense boş bekara karı boşamak kolaydır denir ya o hesap ;)

Kimse sevmeden evlenmesin diyelim

Hiç böyle bir sorun yokken bu konuyu açmak nerden aklına geldi ki Lethe

Olmayan bir durum üzerine ne dense boş bekara karı boşamak kolaydır denir ya o hesap ;)

Kimse sevmeden evlenmesin diyelim

Forum içinde ya da dışında yaşayanlar olabilir belki. Fikir olur diye.

Aman diyim lethe :D

herkesin dedigi gibi ya ayrilmali yol yakinken..yada daha zaman vermeli kendine..partnerine..belki zamanla olumlu bakar insan:cici:

görücü usulünde nişan birbirini tanıma süreçleri olduğundan doğal karşılamak gerek,
ya kocama ısınamıyorum naapmalıyım deseydi????:/

Isınamadığın biriyle neden sevgili olmaya devam ettin,hadi devam ettin mal mısın da ısınamadığını anlamadın mı bir de üstüne nişanlandın.Aklın kalbin nerede derler adama.
Akılsız :T:
(tamameniçgüdüselyorum)

Geri