Nişanı kız tarafı düğünü erkek tarafı yapar..

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
En ucuz yollu masrafların hepsini kız tarafına vermişler..Nişanı genelde aile arasında yaparlar olmadı bir cafe falan kiralarlar yatak odası ve mutfak dışında hiç bir şeye karışmıyorlar bir düğün kaç para haberleri var mı acaba..

hepsini üstlenen erkek tarafı da gördüm ya da hepsini ortaklaşa halleden. ama hepsini üstlenen kız tarafı görmedim ne yalan söyleyeyim. neyse çok şey yapmamak lazım bence bunları... asdfghj

Söz ve nisani kız tarafı düğünü erkek tarafı yapar ama bazı yerlerde nisani kız tarafı kına ve düğünü ortak yapıyolar

Hepsini sen karşılar mısın dediler karşılamam dedim zengin olanı lazım :D

kına, nişan, düğün? başka ne var? saçma sapan şeyler ya.
yapmayacağım bunların hiç birini.

Hepsini ben yaptım. Yaptırdılar daha doğrusu.Onlar sadece yatak odasını aldılar. Yöreden yöreye değişebiliyor.

Direk istemeden düğüne geçelim en iyisi jdjdrh

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En güzeli sade bi nikah kıy gitsin. Bu kadar tatavaya ne gerek var ya.

Bence iki tarafida kis yapmali

Kız tarafının masraflarını hafife almamak gerek özellikle mutfak konusunda.
Ama konuşarak anlaşamayacak bir şey yoktur herkes imkanı neyse söylerse orta yol bulunur.
En temizi evlenmemek.p

Pek garip buluyorum, ortak yapılabilir hiç gerek yok tek tarafa masrafları yığmaya.

Hepsini yapan insanlarda var. Bu tarz şeylere kalkismadan direk evlenenlerde. İşin içine aile girdiği zaman bazen o toz pembe hayaller gerçek olmayabilir Bilginize.

Lakin yatak odası illa kız alacak vs diye sınırlama saçma.
Hangi eşyayı almak istiyorsan gücün yettigince alırsın.
Almazsanda kimse sana niye almıyorsun demez. Evlendikten sonra birlikte almaya devam edersiniz.

Aile çok önemli böyle zamanlarda. Ne kadar avamlik var hepsini yaptırırlar bi bakmissiniz.

Afra yorumuna kahkaha attım hatta püskürdüm. Katılıyorum.:sırıt:

Şiddetle karşı çıktığım gelenek. Düğün ve türevi eğlencelerin hepsi gelinlik giymenin hayaliyle yanıp tutuşan gelin için var.
Bana kalsa sadece imza ve kot tşörtle halledilebilir ama hanım gelinlik giyip gelin başı yapmak istiyor. Düğün isteyen masrafını da çeksin kardeşim
Di mi Elandiel

Her türlü giren çıkan erkeğe oluyor. O yüzden bekarlık sultanlıktır.

Geri