Nişan elbisesi ile aynı renk kravat takan adam..

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Ya sen manyak misin jgjgjfjdn konulara bak:d

Asla böyle bir şey yaptırmam sevgilimi böyle şeylerle harcatmam :d

Şeker duruyor aslında ama benim için hiç farketmez hatta kravat takmasa daha iyi=)

Beyime böyle bi şeyi reva görmedim. Ayıp yazık günah.

biri vardı sana kravat alacam istemeye geldiğinde kıyafetimle uyumlu olsun diyordu sonra oda uçtu gitti bende arabama uyumlu kravat aldım asjkkl

Abim de yapti. Aman var gelinin gönlü hoş olsa sanki belki heves etti kızcağız.

Kendi nisanlari neyse, her gittikleri dugun nisan vs organizasyonda bunu yapanlar var.

Kendi nisanimda nasildi hatirlamiyorum, fotograf aradim bulamadim. Nisan fotografi olmaz mi insanin ya :mrslkm:

Ben de yapmıştım :mrslkm:
Hatta elbisemden 1 ton açık kravat aldığı için sinir krizi geçirip, daha önce aldığım kravatı taktırmıştım :şirine:

bunun bir üst versiyonu; nişan konsepti rengi - kravat - nişan elbisesi üçlüsüdür. asdasdasd
REZİLLİK :aeg: :D

Nişan düğün kına üff. Hij sevmiyom. Nikah iyidir yeterlidir ona da spor gidicem kocam oljak beyde kafasına göre takılabilir kajdj.

O adam benim. Asık surata tahammül edemediğim için dandik renkteki kravata tahammül ettim -.-

Ashriel benim de kardeşim yaptı. Gel etmeyin eylemeyin dedim. Onların zevki onların nişanı dedim ama çok uğraştım bana mısın demediler. Bu uyum gözüme batıyor.:mrslkm:

Görümce dinlenmez ne yapacaksın.f (Ay gülmek istiyorum gülemiyorum.)

Bordo bir elbise giymişsin taksın koyu kahve kravat ok. Aynı renk olmasa da uyum olacak abi yemeyin şimdi bizi burda. lghnjgk

Geri