Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden | 23 Haziran 2016

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
ninja-kaplumbagalar-golgelerin-icinden-1462533821.jpg

Vizyon Tarihi: 23 Haziran 2016
Yapımı : 2016 - ABD
Tür : Aksiyon , Komedi , Macera
Süre: 112 Dak.
Yönetmen : Dave Green
Oyuncular : Megan Fox , William Fichtner , Alessandra Ambrosio , Stephen Amell , Tony Shalhoub
Senaryo : Josh Appelbaum , André Nemec
Yapımcı : Michael Bay , Andrew Form
Diğer Adı : Ninja Kaplumbağalar 2, Teenage Mutant Ninja Turtles 2

Film Özeti
Kaplumbağaların azılı düşmanı Shredder, cezaevine nakledilirken doktor Baxter Stockman'ın yönettiği Foot Clan tarafından kaçırılmaya çalışılır. Bu esnada Shredder farklı bir boyuta geçerek Beyin (Krang) ile karşılaşır. Yaptıkları anlaşma gereği çok güçlü bir mutant bileşenini yanında götürür ve bunu kullanarak nakil aracında tanıştığı Rocksteady ve Bebop'ı çok güçlü mutantlara dönüştürür. Kaplumbağalar Shredder ve bu güçlü mutantların yanında Beyin ile de mücadele etmek ve New York'ta güvenliği tesis etmek zorunda kalacaktır.

Fragmanı İzle

Bugün izleme şansım oldu. Ne yazık ki boşuna zaman harcamışım. Hikaye çok basitti. Küçükken izlediğimiz çizgi film versiyonundaki hikayelerden bile daha zayıftı. Megan Fox her zamanki gibi iticiliği ile ön planda. 10 üzerinden 5 diyorum.

Serinin ilk filmini daha çok beğenmiştim. Komik olmaya çalışılan ama olunamayan çok fazla gereksiz diyalog vardı. Senaryo vasatı geçememiş. Özellikle filmin ilk yarısında sıkıldım bile diyebilirim. Müzikleri de kötüydü. Çok heyecanlı bir sahnede öyle anlamsız müzikler girebiliyor ki bir anda bu müzik olmuş mu şimdi diyor insan. Bunları bir kenara bırakırsak efektler, tempo oldukça iyiydi. 3D özelliği içinde başarılı diyebilirim. Benim gibi çocukluktan beri ninja kaplumbağa hayranı olanlar izlesin derim. Ama çokta bu seriye hayran değilseniz sinemada izlemeseniz de olur. Puanım 10 üzerinden 7

Geri