[YOUTUBE]qvnjacSmO5w[/YOUTUBE]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beğenmeme sebebimi mi belirteyim?Sebep?
Beğenmeme sebebimi mi belirteyim?
Yok beğenmeyebilirsin tabiki bende zaten beğendiğimden yüklemedim. Bak sana kendimi bir kere anlatacam iyi oku bir daha beğenmediğin şeylere saygısızca çöp dememeyi dene.
Öncelikle işin teknik boyutundan değil insanlık boyutundan girelim. Bir insan burada bir şey paylaştığında beğenmiyorsan ki bu en doğal hakkın yorum yapmazsın olur biter. Ne ben sana karşı kötü düşüncede olurum ne de başka üyeler. Yani bir kişinin paylaştığı şeye çöp demek gerçekten saygısızlıktır. İlla yorum yapacaksan misal ya güzel video değil kardeşim veya espirili bir yorum yaparsın hem beğenmediğini iletmiş olursun hemde konuyu açan kimseyi kırmazsın.
ŞİMDİ GELELİM İŞİN TEKNİK BOYUTUNA
Bak arkadaşım ben senelerdir internet sitesi kuran ve açtığım siteleri kapattığımda memurlar.net sitesi gibi bir çok büyük sitelerde konusu açılan x sitesi neden kapandı vs gibi şeyler yaşamış bir insanım. Bu siteye ben senin gözünle bakmıyorum. Bu sitenin neler yaptığını online listesini neden gizlediğini vs gibi şeyleri çok iyi biliyorum çünkü ben çocukluğumdan beridir bu işlerle meşgulüm ve bir çok insana internet sitesi yapmışlığım vardır. Ufak bir bilgiden sonra bu senin tabirinle açtığım çöp konular piyasaya yeni düşmüş videolardır ya da google'da çok aranmış konulardır. Yani amacım şu ki bu siteye ne kadar tekil hit çekersek google aramalarında o kadar yönetime faydası olur. Bende bilirim üstteki üyeyle şunu yaptım, alttaki üyeye bunu verdim gibi oyunları oynamayı yapımdan dolayı üstüme vazife olmasa da yardım etmeyi çok seviyorum. Yoksa o konular hoşuma giden konular değil. Bundan sonra birine yorum yaparken iki kere düşün.
Her şeyden önce beğenmediğin bir şeye yorum yapma hele saygısızca incitici yorumu hiç yapma.