Nilperi'nin babası "evlenme birlikte yaşa" dedi. Sizce kızına verdiği tavsiyede haklı mı?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Magazin
Konu sahibi son olarak 597 gün önce görüldü
Nilperi Şahinkaya, ailesinin evlenmesini istemediğini, hatta babasının evlenmek yerine aynı evde yaşamasını tavsiye ettiğini söyledi. Bir babanın kızına böyle bir tavsiye vermesini nasıl buluyorsunuz?

Çok mantıklı buluyorum evlenip cinayete kurban gitmektense aynı evde resmi bağlılık olmadan yaşasın istediği zaman çekip gidebilsin. Günümüz dönemi bunu gerektiriyor artık.

1673340199873.png1673340199873.png

Bu şahıs oyuncu yani. Doğum: 23 Şubat 1988 (34 yaşında); Dakar, Senegal

Nilperi'nin babasının biraz saçmalamış olabileceğini düşünüyorum.

Birlikte yaşamak ile evli yaşamak arasında uygulamada hiç bir fark yok. İstediğiniz zaman da çekip gidemezsiniz. Nereye gideceksiniz? Ortak eviniz, ortak eşyanız var. Ama hak talep edemezsiniz. Çünkü resmi olarak bir beraberliğiniz yok. Gecekondu kurmuşsunuz ve istenildiği an sokağa atılabilirsiniz. Aldatılmanın farklı bir yöntemi. O şekilde bir ayrılma daha mı kolay oluyor? Hayır, bölüşülecek bir sürü şey var ve siz misafir olarak görünüyorsunuz. Şiddete de engel değil. Bir hanzo bulmuşsanız, şiddetini de kabulleneceksiniz.

Nilperi'nin babası da düğün masraflarından kaçıyor. Nilperi kim bu arada? Üstte eklenmiş ben yazarken.:)

aa 34 yaşında mıymış? daha genç duruyor. tatlı bi kadın. babasını tebrik ederim.

Ee dogru soylemis, demek ki cocugu pek gozu tutmamis. O yuzden, beraber yasayip kendisi gorsun, kendi karariyla ayrilsin istemis. Boyle bir soylemde bulunmus diye dusundum.

Birlikte yaşayan arkadaşlarım vardı. Çocukları okula kayıt ettirecekleri yıl, çocukların çok acımasız olabileceklerini düşünerek evlenmişlerdi. Şimdi büyümüşlerdir veledler.

Birlikte yaşamak en mantıklısı

21159204.gif

Yani zaten anne baba, aile baskısı için evlenilip resmi nikah yapılıyor, bunun dışında taraflardan birisi evlilik için ölüyorsa bir bit yeniği olduğunu düşünürüm.

Ailesi kendi tecrübesi üzerinden evliliğe karşıymış ki bu durumda olan çok insan var.

Evlilik ya da birlikte yaşamak arasında resmiyet ve bazı haklar dışında fark yok, bu sebeple şayet evlilik karşıtı ise birlikte yaşamayı da düşünmemesi gerekir.

Evlilik karşıtları için en sağlıklı olan kendi yaşam alanlarını bozmadan ve aynı evi paylaşmadan ilişki yürütmek olabilir yoksa birlikte yaşamaktansa evlenmeleri çok daha mantıklıdır.

"Ailem evliliğe karşı"
Posta'da yer alan habere göre, güzel oyuncu, "Annem ‘Sakın evlenme, sen deli misin?’ diyor. Babam da ‘Aynı eve çıkıp anlaşın, bu çok saçma’ diyor." şeklinde konuştu.

"Evlilik aşkı öldürüyor"
Evliliğin aşkı öldürdüğüne inanan ve boşanmış anne-baba çocuğu olan 34 yaşındaki Şahinkaya, "Önümde çok modelim yok, evlilik aşkı öldürmüyor diyemem. Mutlu bir evlilik var mı, benim bildiğim yok." dedi.

Nilperi Şahinkaya: Ailem evlenmemi istemiyor

Geri