MotheuS
Üye
-
-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.kalpevi.net
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkürler :icon_wink:Hepsi çok hoş. Paylaşım için tşkler..
Teşekkür ederim.Babaannemin köyü.:icon_wink:Çok güzel paylaşımlar Nil, nerede çekim yaptın çok güzel yermiş neresi orası ?![]()
Ankaraya sadece 2 saat uzaklıkta bir yer ama susuzluktan dolayı yaşayan insan sayısı cok az üzüldüm.Çok güzel çekimler![]()
Şehir şartları daha kolay bu yüzden evet artık köyde insanlar yaşamıyor maalesefAnkaraya sadece 2 saat uzaklıkta bir yer ama susuzluktan dolayı yaşayan insan sayısı cok az üzüldüm.
Sizinde gözlerinize sağlık:cici:![]()
Bunu cok begendim. Üyelerin kendi cekimlerni görmeyi seviyorum, dogal cocuk resimlerini de zaten cok seviyorum. Tam benlik olmus. Emegine saglik, cok güzel kareler..
Gözlerinize sağlık.Teşekkürler.objektifinize sağlık
Yüklemek istediğim resim çok fakat ebatları çok büyük mahrum kalıyorum o yüzden.![]()
Bunu cok begendim. Üyelerin kendi cekimlerni görmeyi seviyorum, dogal cocuk resimlerini de zaten cok seviyorum. Tam benlik olmus. Emegine saglik, cok güzel kareler..
Yüklemek istediğim resim çok fakat ebatları çok büyük mahrum kalıyorum o yüzden.
Teşekkürler canım:icon_wink:Ben paylastigim resimleri picresize.com adresinde kücültüyorum. Kalitesini bozuyor mu bilmiyorum, benim icin zaten sadece yakaladiklarimi paylastigim konu oldugundan kalitesi farketmiyor. Profesyonel anlamda cekenler icin yarari olur mu bilmem. :cici:
Gözlerinize sağlık.:icon_wink:Teşekkürler çok güzel resimler, bizim oraları anımsattı :cici: