Nikah mı ? Düğün mü ?

• Kullanıcı Ladyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 4774 gün önce görüldü

Nikâhmı .? / Düğünmü .?

• Kullanılan toplam oy
    34
Nikah , sade bir şey olmalı

Nikahını yapacaksın sonra düğüne :)

kardesim, şöyle acı dolu dünyada düğün müğün yapilmaz. yapmayin, saatlerce kendinizden gecip kicinizdan ter cikana kadar eglenmeyin. gunahtir. ozel bir davet verin, isim isim davet cikartin. ayakta, tek tek insanlarla tokalasarak, sohbet ederek, icecekler eşliğinde, guzel ve sade bir toplanmayla kiyin nikahi olsun bitsin. gelinlige bile nasil karşıyım ben, deli oluyorum deli. millet gorsun konussun beğensin diye iş yapilmaz. onurlu insan dunyaya gore hareket etmez. dugun isleri bos.

Bizim milletimiz kurtlu, düğün olmadan olmaz. Kapı gıcırtısında oynuyouz.

Bana kalsa küçük bir davet ile nikah en mantıklısı ve ekonomiği.. Zira düğünle hem başkaları eğlensin diye bir ton masraf yapıyorsunuz ve yine de kimseyi bir türlü memnun edemiyorsunuz.. Bir de en mutlu gününüzde sevmediğiniz o bazı akrabalarınızı da görmek ve sahte samimiyet göstermek zorunda kalıyorsunuz ki bu çok sinir bozucu.. O parayla efsane bir yurdışı gezisi planlayabilirim ben.. :k1: Fakat Trakyalı bir ailenin kızıysanız düğünsüz evlenme hayalini kuramıyorsunuz bile, zira kendisi imkansız gibi.. Davulsuz, klarnetsiz, 9-8'lik ritmin hüküm sürmediği bir düğünü veya daveti bizimkilere kabul ettirmenin mümkünatı yok.. :bekle

Düğün günümde nikah isterim onuda aradan çıkartmış oluruz;p

Geri