Nihat Hatipoğlu

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
İlahiyat mezunu, professör.
Ramazan ayında sahurda ve iftarda sahur özel ve iftar özel programları sunan kişi.
Aldığı ücret ile tartışma konusu olan ilahiyatçılardan en çok revaçta olanı.

Politik cevaplarıyla dinden sogutmayan isimlerden biri.
Mesleginde gayet basarili, saygin bir kisi.

Sürekli ağlatan adam. Amacının ne olduğunu henüz keşfedemedim. Seyircilere bakarsanız gelen kesimin belirli bir zeka seviyesinin altında insanlar olduğunu görürsünüz.(hayır hakaret etmedim tespit yaptım.) Bence din adına içi dolu bilgiler de vermiyor. Geçen gün Muhammed'in boyundan bahsediyordu ne uzun ne kısaymış orta boyluymuş, aşırı mühim bilgi diye not aldım. Tüccardır efenim hem de işinde iyidir.

Kuran'dan bilgiler verdiğine denk gelmedim ve Kuran'la çelişen konuşmaları var, görünce kanal değiştiriyorum.
Caner Taslaman, Mehmet Okuyan, Bayraktar Bayraklı gibi Hocaları takip ediyorum.

Ne kadar alırsa demekki o kadar bilgili demektir. Adam sırf basit dini cevaplarla bu kadar para alıyorsa, kanal sahipleride gerizekalı olmadığına göre hak ediyor bir türlü.

Sözde kendini din adamı olarak tanımlayan Zekeriya Beyaz, Adnan Oktar gibi Reyting uğruna Dini konuları Talkşhow proğramına dönüştürmeyen, Ehlibeyti ve Sahabelerin hayatlarini güzel samimi bir dille yorumlayıp bizlere sevdiren adam gibi adamdır. Özellikle Kerbela'yı çok güzel yorumluyor.

Adamı severim. Din adamlarınıda severim. Lakin Hak'kı para karşılığı anlatmadıkları sürece.

Ya sen hocasın, kaçak otelle totallerle ne işin olur?
...dediğim hoca efendi hazretleri :T:

Diyaneti sevmeyip kendisini sever-dim.

Nihat Hatipoğluna 600 bin lirta veren televizyon kanalını eshefle kınıyorum bu adamın hakkı asgari 1-2 millyon olmalı resmen terbiyesizlik.

ben sevmiyorum bu hocayi, cok insana samimi gelsede anlatma uslubu bana ayni gelmiyor. tvye cikan nerdeyse tum hocalari sevmiyorum bende sorun var sanirim

bildiğin sermaye uzmanı. fakirlere ve asgari ücrete şükür etmesini sağlayan bir milyoner.

Her ramazanda sanal alemin fakirlerinin diline pelesenk olan şahıs.
Converse giyen komunist gibisiniz aksljklsjls

Sevmiyordum Oglunu da ekranlara taşiyinca hatta hareketlerinin taklitini birebir görünce istemsiz sogudum.

Buralarda bedavaya vaizlik yapanlar var, bence Nihat bey gibi kendilerini sektörde bir yerlere yedirebilirler.

Peygamber Efendimizin yaşadığı mutassıp hayatı anlatıp,onun örnek kişiliğini dile getirip kendileri tam tersi hayat yaşıyorlar.Bütün din adamları din ticareti yapıyorlar.Bu da benim gözümde onları değersizleştiriyor.

Hakkıdır kazanıyor muhabbetini geçelim.Kuru laflara karnımız ziyadesiyle tok.

Seviyorum ben , güzel ve naif uslubü ile gayet güzel aksediyor var olanları. aldığı para ise helal olsun.
Yabancı klipleri yada film dizi programları izlerken onlara reyting kazandırırken zorunuza gitmiyorda bu mu zorunuza gidiyor. Çark böyle dönüyorsa parasınıda alacak görevinide yapacak o Allah ile arasındaki birşey.

Televizyonlardan "kaynım bana helal mi hocam? sorusuna cevap vererek bizi aydınlatan din adamı

Yoo sadece ramazanda değil her hafta programı var Nihat Hatipoğlunun. Ramazanda hocalık yapmıyor yani yıllardır düzenli olarak program yapar.

Geri