Nihat Doğan'ın Sinirlendiği An

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Show TV'de yayınlanan Makina Kafa programına Nihat Doğan konuk oldu. Okan Bayülgen programda Nihat Doğan'ın eski bir klibini yayınlayınca ortam bir anda gerildi.

[YOUTUBE]7KFHZtJXtFc[/YOUTUBE]​

bu beni öldürecek ya öbürü gel gel acımaz der biri acısada öldürmez der nihat taciz derse suç olur diyodu :zuha: sanırım burdaki videoda odur izleyemiyorum ama makina kafada izlemiştim :zuha:
Nihat doğan olmak tacizi saygı duyulacak hale getirmektir :zuha:

İzlemiştim o günki programı,seviyorum ben bunu ya fenomen Nihat yazık kendisini bide tecavüzcü Çoşkun gibi his etmişti acıdım ya adamı yerden yere vurdular ama mantıklı açıklamalarıda vardı yani "Tarkan yakalarsam muck muck" şarkısına örnek getirdi nekadar faydalı oldu bilinmez gerçe Okan Bayülgenin proğramına katılan zırhlarını giyinip geliyordur kesin ,eskileri çok karıştırmasaydılar cahilik bilinçsizlik tecrübesiz döneminde çok pişman olcağın işlere girişirsin olan olmuş bikere napcaksın üzüldüm o gün Nihat Doğan için ama süper program olmuştu kendi çapımda ben çok eğlendim :dd Eskileri bırakalım Nihat doğan felsefesine yönelenim kanımca :D

Nihat Doğan ın sinirlenmediği bir şey var mı ki ?

Benim ülkemin koyunları bile bir başka bakıyor diyen adamdn ne bekliosunuz:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri