Nigrum

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Nasil üye sözlüğünüz yok?
Herkeş sözlük konularin da övgüler methiyeler alirken
belki de siz gönül koydunuz ve biz bunu fakedemedik.

Nigrum beyefendi size özel sözlük konunuzun olmasini ben uygun gördüm hiç bir yardim almadan bu konuyu açmış bulundum siz de taktir edersiniz ki oyle ha diye acilmiyor efendim bi dükkan beyendiniz hemen ha diyince açabilir misiniz? örneklemek istedim sadece.

Zarafet sahibi adamları severim, sürekli kedi köpekle uğraşıyor olması kendine ayrıca bir dinginlik katıyor olmalı.​

Forumdaki duruşu ve hayvanlara olan ilgisi sevgisi taktir edilesi tam bir beyefendi.

Birini mutlu etmek isterken gerçekten aşık olan adam. Sonra da hiç aşık olamayan adam. Yaşadıkları yettiğinden yeni anı biriktirmeyi reddetmiş gibi. Değil mi?
Hoş kalın.

rakınzele bak oşşşşyyyyşşş :ppppp

Kendisine karşı dürüst, anı yaşayıp anlık duygularını gündemde tutabilen içsel duyuları zengin, konuştuklarında ölçülü, muhtemelen ayrıntıcı, bakış açısı geniş hatta aşktan ağzı yanmış, yoğurdu üfleyen bir arkadaşımız:)
Hayvansever olması onu duygusal yönden gelişmiş, hatta insanların dünya üzerindeki en tehlikeli canavarlar olduğunu düşündüğünü düşündüğüm:)
gerçek sevginin hayvanlarda olduğunu bilen:)
Ve hayvansever insanlardan öğremnilecek çok şey olduğunu düşündüren biri:)
Yorumları, tavrı, duruşu ile kendini farkettirebilen nadir insanlardan.
Yolu hep açık olsun.

Insanlar sustukları zaman onları anlamayacaklarını zannederler. Evet genelde bu böyledir, sen susarsın, anlamazlar. Ama bazen anlayacak kişiler çıkar, en azından neden sustuğunu anlarsın.
Kendisine sessiz çığlık diyorum genelde. Çünkü öyle. Sessizliğin içerisinde çığlıkları duyabiliyorum.
Kırmızı çizgimi onun sayesinde netleştirdim. Bir kez konuştuk, insana iyi gelen bir yanı var.

Bir de birini çok fazla anımsatıyor bana. O zaman da ben sessizleşiyorum.

Söylenebilecek bir çok şey olabilir aslında ama kısa kesip değerli vaktinden çalmamayı tercih etmiş bulundum.

Bir insanı tanımadan sevip saygı duyabilirmisiniz sorusuna cevap olarak buralara uğramış bir kimse olup ; verilen değer ve saygıyı kat ve kat fazlası ile geri hissettirebilmeside başlı başına hayranlık duyulacak bir meziyettir.

Hakkında pek fazla bilgi sahibi olamadım , uzun uzun konuşmuşluğumuzda yoktur , İnanırmı bilmem ismide hatrıma gelmedi şuan ama bunlar pekte önemli detaylar değiller zaten.

Biz kendisini mütevazi kişiliği , babacan tavırları , olgun halleri ve bulunduğu ortamlara yaydığı pozitif enerji ile tanıdık bildik.
Dileğim insaniyeti gibi güzel bir yaşam sürmesidir.

Gözlerinden öperim.
Allaha emanet ol kardeşim.

Forumun en soğuk yeri gelince en mesafeli, özünde de
efendi ve saygılı beyefendi biri.

Kabuk bağlamış sanki içinde ne olduğunu tahmin ediyorsun ama kıramıyorsun
Yazılarını okumayı seviyorum

Onu takip etmeyi seviyorum. Gizemli kişiliği dikkat çekiyor bende
Ayrıca sevgi dolu olması kişiliğinin diğer garip yanlarından biri bence.

Hep bir yerlerde gizlenmiş acıları var gibi, hayvana ve çocuklara olan sevgisi onu ,iyileştiriyor gibi.
Tanımasamda tanıyor gibiyim.

Hic denk gelmediğim bir üye, ama nick bile anlatilanlari dogruluyor, siyah anlamina gelen harika bir nick secmis.
Birde d.s.b.m dinlyorsa ve tanismadiysam acikcasi uzulurum.

bi kaç şiir dinlemistim sesinden
bazı adamların asilliği sesinden sözünden ve en çok da suskunlugundan belli olur
insana rast gelsin hep

Burada ilk tanıştıklarımdandır Nigrum.
Güzel yazar ve okur.
Hoş bir tarzı vardır ve zevklidir e yani yengeçtir tabi.
Mesleğine aşıklardan o da.
Güzel olan , gönlünce olan her ne varsa onunla olsun.
En önemlisi siyaha seyyah olanlardandır.

Tanıdığım günden beri bana duyduğu saygıdan değerden sevgiden bir gün olsun şüphe etmedim. Hep mutlu olmanı isterim çok mutlu olmanı isterim.
Herşeyin en iyisini hak ediyorsun.

Geri