Nietzsche

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Filozof degildir.
Salome ye olan aski ve kadinlara olan guvensizligi ile hafizalarda yer etmisti

3. en iyi aforizmalar kitabı yazarı benim için. okuduktan sonra filozof olduğunu anlayabilirsiniz :D

nietzsche ağladığında'da türk tütünü içtiği yazar kendisinin.

okulda ahlak ve mantik dersinde kendisine gicik kapmis oldugum kisidir.. tanri öldü. o söylemese bilmiycez sanki.. :/

Popüler kültür ürünüdür, bi dönem insanın entelliği nietzsche yazabilmeyle sınanıyordu hey günler hey.

1653949_429585887176606_2091105013_n.jpg

az önce buna gülmüştüm.d

bu adam bir patlamadır efenim büyük bir patlama

Senin gibi "Nice"si gelmedi.

İlginç adam. Bazı çıkarımlarını çok beğenirim, zekice bulurum bazı kavramları ele alma şeklini. Ama aynı şekilde de antipati duyarım kadınlar ve sınıfçı yaklaşımlarından ötürü.

Her ne kadar antipatim ağır basıp "bıyıklarına tüküreyim senin gibi Nietzsche'nin" desem de hala "o" pasajı okudukça, kendimden geçip kalemini takdir etmekten kendimi alıkoyamıyorum.

Sabah sabah nerden aklıma geldi nötr olduğum nadir kişilerden.

Sevmem. Cinsiyetçi, sınıf ayrımını hat safhada yaşayan bir bireydir. Seven kadınlarla çokça dalga geçerim, çünkü okumamışlardır. Okuyan bir kadının sevebilme ihtimali yoktur.

Çağımızda facebook ateistlerinin "Ağbi tanrı öldüğğ yhaa." sı ile veya bir iki başarılı pasaj yahu bireysel çözümlemesiyle büyük filozof sandığı kişidir.

Hastalıklı bir beyindir.

Akilhastanesine yatirilmadan once yakin arkadaslarina yazdigi garip mektuplari geliyor aklima.

Geri