ÜSözlük Nicomedia

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bu konuya daha fazla hit kazandırmıcam, sevindirmicem seni...
hatta dur üzüp gideyim, 2021'in bu güzel gününde işe gidecek olan şanssızlar el kaldırsın...
bye!

Evet ben varken siz yoktunuz ayağınızı denk alın başkası olsa o grubu dağıtırdim ama sizleri seviyorum..
Canım canım sirke prensi o bikeremm seviliyorsun..

En çok ben seviyorum onu yaaa tabi çünkü et tırnaktan ayrılır mı ayrılmaz odun modun ama yakışıklı beee eee zaten bizde çirkin olmaz olursa da yanlışlıkla olmuştur yaaaa...
Kocaman bir yüreği var sevdiklerine karşı çok naif çok sevecen ...
Yeri gelir çok mutlu olur yeri gelir hüzünler kaplar belki yüreğini ama bunu anlamanız için onu çok iyi tanımanız lazım onun yaşadıklarını hissetmeniz için... Herkesle diyaloğu iyidir ama sevdikleriyle bambaşkadır biz birbirimizi bazen konuşmadan da çok iyi anlıyabiliyoruz bu özelliğimizi size söylemeyeceğiz herkes beceremez hıh:=)
Brokolim canım kardeşim öküzcüm oduncum ama herşeyin en iyisini hakeden bebişim neyse ben küsmüştüm en son yaaa neden bunları yazdım şimdi ah yufka yüreğim yine gerçekleri yazdı küs olsakta (ne küsü be ben küsemem ona anca böyle az trip atarım) gidiyorummmm tripsel bir havayla:...

Son düzenleme:
@yoSun um, ağlatacaksın beni bee... beni bu kadar iyi tanıdığın için kendimi şanslı hissediyorum, iyi ki varsın bebiş... duygular şelale, ühü :(

İki dakika şımarıp gelicem <3 teşekkürler, bende beni seviyorum... shshshs

1490792755.jpg

Brokoli maması yiyen Nico:p

Geri