ÜSözlük Nicomedia

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Merhaba çocuk, bir zamanların kumarbazı şimdilerde karabatak oldu. Bir gece ansızın bana mesaj geldi ve büyük heyecan ile açtım, bir de ne göreyim Nicomedia! Forumda onlarca hatun varken bir erkekten mesaj almak asla hoşuma gitmez.
Neyse birbirimize bir kaç tüyo ve sır verdik, o gündür çok severim. Ağzı sıkı sağlam bir adam, iletişimi güçlü, alınganlık yapmaz. Azıcık yakışıklı olması sinir bozucu ama yeteneksiz olduğu gerçeğini biliyorum :)
Olsa olsa genç kızların yedek sevgilisi olur ondan. Her şey gönlünce olsun canım, hem sevdim hem yerdim.
- kumar Tanrısı

Parayı vurdu zengin oldu forumu bıraktı sanıyorduk oysa ki

Merhaba çocuk, bir zamanların kumarbazı şimdilerde karabatak oldu. Bir gece ansızın bana mesaj geldi ve büyük heyecan ile açtım, bir de ne göreyim Nicomedia! Forumda onlarca hatun varken bir erkekten mesaj almak asla hoşuma gitmez.
Neyse birbirimize bir kaç tüyo ve sır verdik, o gündür çok severim. Ağzı sıkı sağlam bir adam, iletişimi güçlü, alınganlık yapmaz. Azıcık yakışıklı olması sinir bozucu ama yeteneksiz olduğu gerçeğini biliyorum :)
Olsa olsa genç kızların yedek sevgilisi olur ondan. Her şey gönlünce olsun canım, hem sevdim hem yerdim.
- kumar Tanrısı

Yerdiğin kısımları es geçerek şükranlarımı iletiyorum haşin erkek. :p

Parayı vurdu zengin oldu forumu bıraktı sanıyorduk oysa ki

Üç kuruş para kazandık onda da mı gözünüz var be. jhkdjkah

Cok eskilerden tanir ve severim. Sohbeti sarar, sıkılmazsınız.:)

Eyvallah kardeşim, bilmukabele. :)

Forumun yakışıklısı idi.

Rahmetliyi iyi bilirdik ile eşdeğer bir mesaj olmuş sanki. :P
Kaza falan geçirmedik çok şükür, hala bıraktığınız gibiyim. jkadkajsh

Naber? Mazimiz var. :D

Mazi kalbimde bir yara. :P

Neyine övgü dizelim lan, fotoğraf at yorum yapalım. Birkaç kadın senin için fake diyor, yarın "kel run" yazılı bir kağıt elinde fotoğraf bekliyorum.
Ligler açılıyor canım, kumara başlama zamanı geldi. Hesaba para yükle kupon yapacağız.

@Hüma öv dedik öv.
@Run takım elbiseli halimi avatara koydum daha ne fotoğrafı atayım?
Seyircisiz maçların zevki çıkmıyor ama bu iddaa oynamama engel mi? Elbette değil. Haftasonu paslaşalım.

Tamam işte ordaki Safiye sensin benim için.

Forumda takım elbise giyen erkek seven muhtemel kadınlar diye konu açsam sıfır etkileşim alır lan ahahaha.
Bana öyle soru işareti falan yapma yazarken, fotoğraf at yorum yapalım canım :)

Geri