Nickinizin hikayesi nedir?

Konu sahibi son olarak 955 gün önce görüldü
Efenim ismim Nilufer, Hollandacasi Waterlelie, fekat ismimi Fatih Urek sarkisina cevirdikleri ve lililili diye telaffuz ettmeye basladiklarindan sonra W olarak degistirdim. Iyi ki de etmisim ne guzel etiketlenmiyor... hikayemiz burada sona eriyor....

Hazin bir hikaye. Yine musluklarımın vanası açılıcak ama olsun be....
Babam panjur takarken 17. kattan düştü ve düşmeden önce son sözü "extinction" oldu. Ben de bu şekil de bir nick kullanıyorum...
Panjurlardan nefret ederim.

images

Sene 1980... O kadar geriye gitmeyeyim ya da yaşım ortaya çıkar.
2009 gibiydi sanırım edebiyat dersine çalışıyordum, işte çeşitli şeylerin tanımları var, okuyorum geçiyorum derken birden ''melodram'' diye bir şey gördüm.
Ve o an bundan çok güzel nick olur dedim, biraz duygusal ve havalı geldi, aynı ben dedim. Nickin etkisiyle aşırı duygusallaştığım zamanlarım oldu, hatta bana ''sen gülemezsin bence, sen siyahtan başka renk sevemezsin'' diyenler falan oluyordu, herhalde foruma girip ağlamaya başlıyorum zannediyorlardı halbuki ben hep çok eğleniyordum...
Öyle yani bu kadar, nicki almamla da ders çalışma serüvenim bitti. Az daha çalışıp alsaymışım iyiydi :p

Son düzenleme:
Ben Mastor.

https://giphy.com/channel/gercekmastorbenim

Ortalıkta 1takım kendini bilmez Mastor'lar türemiş, hemen Urfalı Abdi gibi konuya müdahil oldum.

Arkadaşlar 1 yerde 1 Mastor görürseniz o benimdir, eğer tereddüt ederseniz son 18 mesajına bakın, eyer som 18 mesajın en az 6 tanesinde filan erotik şaka ya da hamle yoksa, o gerçek Mastor değildir.

Evet, bundan yıllar mukaddem, muhteşem yünisekis ismim Berat ile forum ortamlarına adeta 1 güneş gibi doğmuştum hemen sonra Mastor oldum...

giphy.gif

Peki bu nik nasıl V U K ' U buldu?

https://www.youtube.com/watch?v=aeGci74wurw

Biramı föpürdeterek içerken, aa dedim, ben Mastor'um, kim ki bana Mastor değilsin der, taş olurdu.

İşte kısa hikayesi budur.​

Ulus Baker'in pisiciğinin adı. Elbette Spinoza'dan türetmiş, oradan bana yadigar kaldı.

bknz;

bir kırmızı koltukta yatarken,
ekranda dziga vertov dönerken
psinoza mavladı birden
şaşkınlık hasıl oldu

bandista, her şeyin şarkısı

Nickimin bir hikâyesi bile yok. kendimi çok ezik hiseder oldum.

Bu sadece benim bundan 20 yıla yakın bir süre önce internet dünyasında Kullanmış olduğum bir isim ismim Kamil 09 yaşadığım yer Aydın 20 ise doğduğum yer Denizli.

• Beğen
Tepkiler: diE
Bu sadece benim bundan 20 yıla yakın bir süre önce internet dünyasında Kullanmış olduğum bir isim ismim Kamil 09 yaşadığım yer Aydın 20 ise doğduğum yer Denizli.

Kamil abi günümüze kadar gelen en doğal adamlardan başı çekiyor olsan gerek.

Uzak doğuyu sevdiğim için koymuştum öyle uzun bir hikayesi yok.

Geri