Nickinizin hikayesi nedir?

Konu sahibi son olarak 997 gün önce görüldü
Shinigami: olum melegi demek.

Universitede anime izlerdik arkadaslarla arada, Bleach animesi en sevdiklerimden oldu o donem, Rukia’nin ise bende ozel bir yeri var. (Konumuz bu degil)

Ancak, animeyi izlerken, espada karakterlerinden Ulquirro karakteri (benim uzun senelerdir profil fotografim) ayri ilgimi cekti.

Her Espada’nın kendine özgü bir ölüm yönü var animede. Karakterlerine, guclerine ve karanlik yonlerine animede atifta bulunur.

Ulquirro: benim icin felsefi yonu en derin, en cekici karakterlerden biriydi. Dışarıdan bakıldığında tamamen sakin, duygusuz ve mantık odaklı görünür. Neredeyse hiçbir zaman öfkelenmez, bağırmaz veya gereksiz konuşmaz. Kararlarını yalnızca mantığa ve gözlemlediği gerçeklere göre verir.

Halbuki, kendi içinde büyük bir boşluk hisseder. Onun karanlik yonu ise Hiclik/Nihilism/Bosluk ile bogusuyor olmasidir. Hikeyenin sonlarina dogru ise insanlarin neden sevdigini, niye fedakarlik yaptigini anlamaya calisir ve icindeki boslugun kaynagini algilamaya baslar. O yuzden de trajik gelir bana hep.

çok uzun süre oyun nicki olarak kullanmıştım, parti bitiren ya da oyun bozan anlamlarına geliyor. mor ve ötesinin oyun bozan şarkısının da bir nebze etkisi var tabi bunu seçmemde.

Geri