Nickinizin hikayesi nedir?

Konu sahibi son olarak 953 gün önce görüldü
@Karga beni Kürt kedisi diye severdi
Kardeşimin anısını yaşatıyorum..<3
otlu peynir dediği de olurdu ama bu daha cazip geldi :D

Özledin bıro :(

Şöyle bir baktım da 18-20 yıldır bu nick'i kullanıyorum. Sosyal çevrem çok bilmese de forumlarda tanıyanlar "Exo" diye hitap eder. Mail adreslerim bile exo85, ynsexo...
Ben bu nick'i nasıl seçtim, tam hatırlamıyorum. Ergenliğimden beri metal müzik dinlerim.
Exodus bir metal grubu ama thrash metal hiç dinlemediğim bir metal türü
İsmi çekici geldi, o yüzden seçtim sanırım . Farklı farklı anlamları var ama ben müzik grubundan esinlendim.

Basketbolda ilk senesini geçiren, amatör anlamında.
Her konudan biraz biraz vardır, amatör kalmak iyidir :emo:

çook eskiden fmgraphics diye bi forum vardı bilen bilir. football manager oyununa özel bir forum. orada yönetici bir arkadaşım vardı süper moddu rengi de maviydi. benden nick tavsiyesi istemişti. reali kendisi buldu ilk hali bluereal'di aslında. sonra ben çok klasik lan demiştim el-azulreal yap bari dedim. el azul ispanyolca'da mavi demek. sonra elazulreal oldu, neymiş gerçek mavi oymuş gerçek süper mod oymuş breh breh... sonra bu nickten sıkıldı artık ben devraldım. tamamen g*tten uydurma bişey xd

''Hayal meyal'' nicki, net olmayan ama hissi güçlü şeylerden doğdu. Sevdiğim kişilerin hayatımdan gidişi gibi... Tam hatırlanmayan bir anı gibi, silik ama iz bırakan duyguları temsil ediyor. Ne tamamen hayal, ne tamamen gerçek… Aklın unuttuğunu kalbin hatırladığı yerden sesleniyor, unutma dercesine...

Abi, benim bile bil-e-medigim 1Mahlas'ligim var mi ki ya¿
Konularda denk geldigim mesajlar da yoook artik, Bu kadar da olmaz!, saskinligini yasadigimi gizleyemem hani. fdgsffs

Benim forumlarda nickim hep farkliydi.- 2006-2007 donemleri-
öncesinde abimin olusturdugu hesap uzerinden bakinirdim.-2000'li zamanlar. :d-
2008 doneminde en son sabit 1nick aldim ve butun forum uyeliklerim o nick uzerine oldu.-onunda hikayesi aktifte bulunduğum forumda mevcut :d- Yalniz, nerede uyelik olustursam forumlarda tanis oldugum 1ileri oluyordu. Ben Genelde Tanisma, Selam verme konusu acmam. Kayit oldugumu görenler nickim uzerine Hos geldin, konusu actiklarindan oturu ve ben artik onlarin bilmedigi farkli ama beni de cagristiran nick uzerinde de kayit olusturdum. 2009'sonrasi forumlari biraktim. 2016 yilinda forumlar ne durumda, diyerek googlede uyeligimin bulundugu siteleri ariyordum. O zamanlar google'ye "mlshc uye profili, mlshc kullanici profili" gibi 1aratma yaptığımda kayitli oldugum forumlar cikiyordu. Ve bende nick ve sifre ile giris yapiyordum. Yoksa cok aklimda kalan site isimleri olmuyordu.-cok vakit gecirmediysem.- iste o gunde forumlarda kullandigim nicki aratma yaptim ama karsima hic1sonuc cikmadi.-hepsi kapandı sandim.- 1tek Bu sayfa karsima cikti , nasil ciktigini da hatirlamiyorum. Kayiti miyim, diye denedim. -degilmisim.- Yillar gecmis ustunden sabit kullandigim nicki kullanirsam beni taniyan ama benim tanımadığım 1ile de denklesmek istemedigim icin kisaltma kullanarak uyelik olusturdum.
Sanirim bu nick ile sadece burada kayıtlıyim.

Ayh, yine yazasim geldigi 1an. Dfgefd
Gonderdikten 1sure sonra silmem insaallah. Sfsfsf

Şarkı ismi. Benim de benimsediğim bir nick oldu.

Vakti zamaninda dedim ki klasik siradan biriyim o yuzden de classic olsun dedim

Geri