Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumlar ilk birleştiğinde nikinin ne anlama geldiğine dikkat etmemiş ve seni fake hesap zannedip teknik adminlere "Acaba troll olabilir mi?" diye sormuştum.Ben evet ama siz değilsiniz…
Fake dersen üzülürüm ama trollük evet ahaha :dForumlar ilk birleştiğinde nikinin ne anlama geldiğine dikkat etmemiş ve seni fake hesap zannedip teknik adminlere "Acaba troll olabilir mi?" diye sormuştum.
Senle bir konu başlığında aramızda ters bir atışma olmuştu da ondan sonra şüphe duyup sormuştum.Fake dersen üzülürüm ama trollük evet ahaha :d
Unutmuşum ya atıştık mı biz :dSenle bir konu başlığında aramızda ters bir atışma olmuştu da ondan sonra şüphe duyup sormuştum.![]()
Forumlar yeni birleşmişti ve herkes çok gergindi o dönem. Sen de bir konuda ters yorum yazıp alay etmiştin diye aklımda kaldı ancak detay hatırlamıyorum.Unutmuşum ya atıştık mı biz :d
Hiç benlik bir hareket değil ama neyse öyle olsun.. :ddForumlar yeni birleşmişti ve herkes çok gergindi o dönem. Sen de bir konuda ters yorum yazıp alay etmiştin diye aklımda kaldı ancak detay hatırlamıyorum.
Eski konuları arattırma bana lütfen. Plajda geçen bir konuydu, net hatırlayamıyorum.Hiç benlik bir hareket değil ama neyse öyle olsun.. :dd
Arama.. inanıyorum… aghshdjdEski konuları arattırma bana lütfen. Plajda geçen bir konuydu, net hatırlayamıyorum.