M
Maria puder
Ziyaretçi
Ziyaretçi
onlar henüz kas değil 2 yıl uğraştım görünen kascıkların oluşması için![]()
Balon olmus daha ne olsuunn
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
onlar henüz kas değil 2 yıl uğraştım görünen kascıkların oluşması için![]()
Balon olmus daha ne olsuunn
Balon mu balon değil onlardaha baklava dılımleri var
ve daha cok calısmam lazım
Boyun 1.80 veya ustuyse evet.ama kisaysa bodur durursun.
boyum tam 1.80 zaten ve kas ile boy insanı bodur yapmaz (: sadece bacaklarındaki potem oranı düşükse yani kasları yoksa ve sadece üst kısım kaslıysa komik durur kişinin kendisi (:
Ya kisa boylu olup kasli genis omuzlu olanlar bana bodur gibi geliyor. Komik duruyor.
yoksa sevgilin mi kaslı bodurbak şöle anlatayım, Body hem güclü olmak ıcın hemde emeklerimizi görmek için kas icin yapılan bir spor uzun kısa farketmez. Eğer tek yumrukla adamı deviriyorsan yere
yada nefesını kesecek kadar sıkabılıyorsan kafasını o halde UZUN KISA farketmez (:
Hoşgeldin kaslı erkek.
Yok ya sevgilim
1.84 o da spor yapiyor duzenli olarak.
Baklavasi cikana kadar devam yaniii))
Günün konusu yeni üyemizin kasları :p[/QUOTE
Yunan heykellerinin kaslarıda var fakat dilimleri yok
Hoş buldummmDDDDDDDD
Günün konusu yeni üyemizin kasları :p[/QUOTE
Yunan heykellerinin kaslarıda var fakat dilimleri yok
Hoş buldummmDDDDDDDD
Ben anlamaz kastan heykelden dilimden. Beyin var mı .. Var.. Yok mu .. Yokolay budur :p
Ben anlamaz kastan heykelden dilimden. Beyin var mı .. Var.. Yok mu .. Yokolay budur :p
Kas olması için beyin olması lazım (: bahsettıgınız ve yazdığınız olay ise eylem bicimine girdiği için cevap veremeyeceğim :p bugün boody yaparken beyin hücreleriminde terlemesini sağlayacağım ;)