Nick değiştirenler bişi dicem az baksanıza ..

Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü
Kardeşlerim .. Ben zaten yaşlı bir adamım .. Hafızam da vasat altı .. Zeka dersen o da sıkıntılı .. Hafif asabiyim .. Biraz melankolik .. Geç bağlanırım ama sıkı sarılırım ..

Velhasılı şurada bulunduğum bir kaç ay içinde sizleri biraz biraz tanımaya başlamışken geçenlerde bir nick değiştirme modası başlattınız ve beni dumura uğrattınız ..

NİKLER ÜYELERİN FORUMLARDA Kİ MASKELERİDİR .. Şimdi kim kim şaşırıyorum !!
O yüzden eskiden sıcak davrandığım kimseler " ya EkSen niye bana karşı mesafeli " demesinler zira kesin tanıyamamışımdır :zuha:

Kısacası bi sabit durun kardeşim yerinizde ..

Bende herkesi tanıyamıyorum ya mesela aa yankı da kim derken öğrendim ki o asi yürekmiş =) parsa ( herşeyyolundaymış ) bunun gibi var birkaç tane işte .

EkSen ben kimim tanıdın mı beni :p ?

Ben çoğu kişiyi tahmin etmiştim zaten o nedenle benlik bir sıkıntı yok.

YareN arkadaşı avatardan tanıdım.

2 gün önce değiştirdim toplu değişim diyebiliriz kısaca:D

Yönlendiririm teşekkürler sizinde nickiniz hayırlı olsun.

Aynen bende şaşıyorum hala buna çözüm avatara eski nickleri yazsınlar alışana kadar bari.. :d

Yankı Asi Yürek'miy miş !! Bak bende şimdi öğrendim ..
Yaren sen Müeddeb'sin seni şaşırmadım ..

Sevdiğim bir üye arkadaşın sevdiği bir nick o nedenle bu şekilde olmasına karar verdim.

Beni de mağdur etti bu nicklerin birden değişimi. Hoşlanmadığım hatun nick değiştirmiş karıştırdım hoşlanmadığımı belirttim kendisinden ama o aslında hoşlanmadığım hatun değilmiş. Gerçi iyi bir tarafı da var yanlışlıkla bile olsa o hatunun da benden hoşlanmadığını öğrendim lşkdfslks

Beni de mağdur etti bu nicklerin birden değişimi. Hoşlanmadığım hatun nick değiştirmiş karıştırdım hoşlanmadığımı belirttim kendisinden ama o aslında hoşlanmadığım hatun değilmiş. Gerçi iyi bir tarafı da var yanlışlıkla bile olsa o hatunun da benden hoşlanmadığını öğrendim lşkdfslks

yeni öğrendiğin bi tekerleme mi bu :D
biri tercüme etsin bana .p

Geri