Nick Arşiv

• Kullanıcı YooNa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3341 gün önce görüldü
Tamam, yine de sağol demek, Yine bi halta yaramadın demektir.

Sen uzun uzun bi şey anlatırsında karşıdaki sadece hadi ya *iyimiş der ya. Hah işte kürek o an için icat edilmiştir.

Adam pide kuyruğunda abi ben alıp çıkayım, iftara yetişeceğim! diyor.. Biz hobi amaçlı mı bekliyoruz ulan, yatıya mı kalacağız fırında?

Sivrisinek değil bunların hepsi sinsisinek ısırıyo ama ortada yok.

Babam eve varınca mutlaka beni ara dedi eve geleli 2 saat oldu bakmadığım yer kalmadı yok yok. Karakola gidiyorum.

Bakkal amcalar kadar samimi insanlar varmıydı? Şimdi market kasiyerleri sanki yedi sene okumuşta doktor olmuş havasında, sanki marketin sahibi.

Dün iftardan 5 dakika önce arabadan son ses ezan açtım. Mahalleli hala peşimde. Şakadan hiç anlamıyorlar ya.

Ben o kızla ciddi düşünüyorum beraber makale mi yazacan, fareler üzerinde deney mi yapacan? İstanbul'u tekrar mı fethedecen, nasıl ciddi?

100 kişiye oruç tutuyo musun diye sorduk ve tek popüler cevap aldık, benim mide rahatsızlığım var ya ilaç kullanıyorum.

Bu yaşıma kadar hiç gülerken sandalyeden düşmedim. Galiba komik değilsiniz.

Susamamak için 17 litre su içen genç boğularak can verdi.
99 doğumlu bir kız ona sarılıp uyumayı özledim. yazmış. Şunun oyuncak ayısını kim aldıysa versin. Yazıktır lan.

Sokakta öpüşen çifte eviniz yok mu lan sizin dedim; yok dediler. Hemen emlakçı abimin kartını verdim. Böyle böyle müşteri topluyoruz.

Köpek satıcısı olsam, dükkanın camına: Alın lan, bunların hepsi sizin köpeğiniz olsun, sizden kıymetli mi olum! yazardım.

Peder bana bisiklet almış. Ne zamandır aklımdaydı kusura bakma bugüne kısmetmiş dedi. Kaç senenin lafı olmaz dedim, pati çekerek uzaklaştım.

Sevgilim bi bot aldım 10 numara dedi. Ama sen 36 giyiyorsun aşkım dedim. Ayrıldı benden. Nerde yanlış yapıyorum anlamadım. Sanırım zor kız.

Plastik şişe doğada 5000 yıl sonra yok oluyormuş. 1.si kim o kadar bekledi de gördü sallamayın. 2.si dün attım, sabah yoktu.
Kadınların emniyet kemeri takma oranı erkeklere göre daha fazlaymış... Zayıf gösteriyor diyedir, başka bir açıklaması olamaz.

Biz saba tümer'in ağzı gibiydik. Hiç kavuşamadık.

Türk olmak; Dünya'yı değiştirecek bir buluş yapıyor olsan bile dışarda gürültü duyduğunda aha kavga var deyip cama koşmaktır.

Bazı kızlar makyaj yapar bazıları ise badana.

Çin'de bi adam 42 yıldır benzin içiyormuş. Türkiye'de yaşasaydı kesin tüp taktırırdı.

Altın yumurtlayan tavuk ünlü oldu da, ona altın yumurtlatan horozu, kimse umursamadı. Hayat işte.

Gece uykusunda ölür diye endişelenip, gündüz ellerinizle boğasınız geliyorsa ; Son derece sağlıklı bir ilişkiniz var demektir.

Titanic 3D gelmiş. Kaptan da eşek değil ya görür heralde bu sefer koskoca buz dağını.

Bilim adamı olsam kadınların nedensiz tripleri üzerine araştırmalar yapar, erkeklerin huzuru için çalışırdım.

En turistlik yerdir; Hayal kırıklığı herkes uğrar.

Bizler, taksinin teyibinde en sevdiğimiz parça çalarken, şoföre sesini açmasını rica edemeyen insanlardık. Sevdayı dile getirmek de neymiş.

Otogarda didim didim didim diye bağıran adamın yanına yaklaşıp ne didin lan ne didin deyip kaçtım.

Ne vakit ağlayan bir çocuk görsem, içim parçalanır, ruhum sıkılır, dayanamam; iki tane de ben yapıştırırım, öyle de değişik severim.

Ölümle burun buruna gelsem canım burnun çok güzelmiş deyip dikkatini dağıtırım ama kaçabilir miyim bilemiyorum tabi.

İki musluk bir havuzu beraber 6 saatte dolduruyor musluklardan biri diğerinin 2 katı su akıttığına göre sen ne vakit geleceksin?

Biçer döver diye iş makinası mı olur lan? Oldu olacak tekme tokat dalar, ağzını burnunu kırar isminde iş makinaları da yapın.

Ulan bizim pat diye öldürdüğümüz sivrisineğe japonlar kamera takıp bişeyler yapıyolar. Biz de mi sorun var onlar mı gerizekalı anlamadım.

Ayağını vursa dahi, o topuklu ayakkabıyı giymeye devam eden kadının, aşk acısından yıkılması beklenemez.

2 defa aynı çukura düşünce babam; eşek bile aynı çukura 2 defa düşmez dedi. Bende 3. defa kendim atladım. Artık anlamıştır eşek olmadığımı.

Mesajına cevap vermez , durum paylaşır. Al kafasını, sürt duvara.

Unutmamak için nefret tercih olamaz.
Nefret etmemek için unutmayı seçtiğin insanlar vardır hayatında.

Gönlümü küstüren sevgililerim,
Bugün kaç yaşında pişmanlığınız?

Bir bakışın lal etti beni, bir gülüşün tarumar,
Yaklaşma dedim o kadar, gerçi yokluğun da yakar..

Rast gele sevilmiş değilsin ki rest çekilip gidilesin.

Dün bi şarkı sözleri çıktı radyoda, yarısına ben eşlik ettim yarısına gözlerim.
Söylemek çok acıtıyor ama
"ben seni çok özledim."

Ey Sevgili! Hayalin gözümde, ismin dilimde, sarayın kalbimde..
Peki ama nereye kayboldun?!

''katille kurban arasında o birkaç saniyelik telaşla sevmiştim seni..''

Akıl git başımdan; gözyaşına da şiir diyemem ki...

Ey Yar Ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş ; Yüreğimin dibine kadar yolun var.

herşeyi içine atarsında kendini atıcak bi yer bulamazsın ..

Bir insana onu sevdiğini hissettirirsen,
onun gözünde senin dışındaki her şey değer kazanır.

Yeterince dürüstseniz, fazlasıyla aşık ve gerçekten seviyorsanız;
hazırsınız demektir: Artık mutsuz olabilirsiniz..

Eğer bir erkek,
Arkasından ağlatacak kadar sizin olmuşsa ;
Bu acıyı yanlız yaşamıyosunuzdur

O dini mesajları 10 kişiye göndermedim diye böyle oldu hep -.-

Ofsaytı bilen kızdan korkacksın.
Çünkü ofsaytı bilen kız telefonuna Mehmet diye kaydettiğin Özge'yi de bilir,
yemeğe çıktığın amca kızını da.

Ne güzel 2'ye ayrılıyorduk.
Şimdi ise 4'e;
kadınlar, erkekler, victoria's secret mankenleri, biscolata erkekleri.

Bütün felsefeciler,bilimadamları vs. biraraya gelse
İbrahim Tatlıses'in "Beni benden alırsan seni sana bırakmam" lafını çözemezler.

Yalın'da bazen iyice saçmalıyo ha, şarkı sözleriya
"yaşlanmışsın görmeyeli,şişmanlamışsın" diye başlanırmı lan.
Kızın geleceği varsa da gelmez.

Sınavdan 2 gün önce 3 saatte 1 sayfa çalışamazken,
son gün 3 saatte tüm notları hatim indiren bir nesiliz.

Ben senin benimle gözgöze geldikten sonra 10 metre kadar yürüyüp ‘Acaba hala gözü bende mi?’ diye çaktırmadan bana bakma ihtimalini sevdim.

“Bir insan, bir insanda başka bir hayatın kapısını görünce aşık olur.”

"Eğer sevdiğin kişi başkasıyla mutluysa;
sevmek sevdiğinin başkasıyla mutlu olduğunu kabullenmektir."

vaktinde cok agladım bi faydasını görmedim bıraktım.
aglamak zavallılıktır. herseye ragmen gülümsemeli insan.

İnsanlara olan tahammülüm gittikçe azalırken hâlâ mutlu kalabiliyor olmam garip.

Bütün sülalenin ortasında "Ee yok mu bakalım senin sevgilin, kesin vardır diyen dalyarak kadar sinir bozucu insan türü yok varsada yok.

Sizin hiç 'Güzel gözlüm' diyip yüzünüzü avcuna alıp dakikalarca izleyen bi sevgiliniz oldu mu?
Benim de olmadı.

Bugün günlerden sevgiliye hediye...

Sevgili nasıl yapılıyordu? Un-şekermi kulanılıyorduk?

ve bir gün kadınlar evlenmekten ya da sevgili bulmaktan daha önemli şeylerin olduğunu keşfedecekler. inanıyorum.

“Sensin, iyi anlarsın beni,
Gözlerine başka türlü bakıyorum.”

Aklıma düşen sensin, canı yanan ben...
Ezgin KILIÇ

Umut, şimdi hiç görmeyen birine
Gökkuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız.
Cem Adrian

Çoğunu azını bir kenara bırak,
ben seni hiç kimsenin sevemediği yerden seviyorum..
Kürşat Çek

Allah'ım bana kaldırımların kalbinden tak!
-Yürüsünler, gitsinler, sesim çıkmasın..
İbrahim Tenekeci

Bu şehir güzelse senin yüzünden..
Nazım Hikmet RAN

Sonsuza kadar değil sonsuz kadar seviyorum seni.
K.Tazeoğlu

Farzet ki , yazdıklarımı anlayabildin . .
Ya anlayamadıkların ?
Ya yazıp da sildiklerim ?
Ya yazamadıklarım ?

*Mevlana/Rumi

Bunca vefasızlıktan sonra, bazılarının ederi
kalmadı artık gönlümde..
Kaç'a ? deseler hiç'e sayarım ..

Özdemir Asaf

Üflenti masallar bunlar...
Aşk mı?
Boşversene yemişim ask'ı!
Üfle gitsin,
Her defasında 200 promil yalan çıkacak!

''Çoğunluk her zaman felaket getirdi, diye düşündüm, bugünde felaketimizi çoğunluğa borçluyuz. ''

Her ne ararsan, kendinde ara !

''Kar taneleri ne güzel anlatıyor,

Birbirlerine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu.''

Birini çok seversin, hayatını anlatırsın, onu tanırsın, yapmaz dersin, güvenirsin... Ama Gider

'Napıyosun" diye sorduğunda " Seni düşünmek dışında mı ?" diyen bi sevgili düşününn tamam şimdi unutun.

Bir kız senin için ağlıyor, sana koca koca mesajlar atıyor, seni sevdiğini her fırsatta söylüyor ve sen onu yarıyolda bırakıp gidiyorsan afedersinde ***in tekisin.

Besmelesiz başladım diyemi doyamıyorum seni sevmeye ?

Evlilik aşkı öldürür diyorlar,benimle ölür müsün ?

Biz çocukken ; Yollar bozuk , Ziller bozuk , Paralar bozuk ama adamlar sağlamdı . . .

Daha açık söyliyim, seni hayatım boyunca yanımda istiyorum..

Mesafeler umurumda değil
Çünkü hala aynı gökyüzüne bakıyoruz ..

Facede koyduğu resime ' çok çiykiniz ' yazan kızların çoğunun o resmi çok beğenerek attığını biliyor muydunuz ?

Küçükken hayvanlarla konuşabilsem ne ilginç olurdu diye düşünürdüm.
- Meğer yıllardır iletişim kurabildiğim bir sürü hayvan varmış..

Bu böyle olmayacak beni annem kimin için doğurduysa çıksın ortaya şakanında bi sınırı var yanii.

Şeytan diyo al fotoğraf makineni,birikmiş tüm paranı,atla vosvosuna git ama şeytan bilmiyor ki benim fotoğraf makinem,birikmiş param ve vosvosum yok.

Yolda yürürken tutup çeksen kolumu,sarılsan bana “sensiz olmuyor” desen ölürmüsün yani..

Anne babasının söylediği ne bok yersen ye cümlesini aha izin verdiler olarak anlayan tek çocuklar biziz.

Tv'yi açıyorum; Show'da doktorlar, kanal d'de akasya durağı, atv'de çocuklar duymasın. Sonra hepsini kapatıp sünnet videomu izliyorum.

Klima'nın verdiği mutluluk, giyilmeyen pantolonun cebinden para çıkması, iftar saatinin ansızın gelivermesi, eski sevgiliden gelen mesaj.

Annemin arkadaşları; Ne kadar da değişmiş yolda görsem tanıyamam diyorlar ya ne kadar mutlu oluyorum tanıma teyzecim tanıma.

Yolda yere düşmüş güzel bir kız gördüm, hemen koşup kaldırdım, 3 kere öpüp kenara bıraktım... Nimet lan sonuçta, günah...

Biz Türkler; telefonu sonuna kadar çaldırırız. O an toplantıdasın, tuvalettesin, evlenme teklif ediyorsun, diğer telefondasın, elinde ağır yük var falan anlamayız. Açılacak o telefon!

20 metrelik üçlü priz yaptırıp belime bağlarsam, cep telefonumu evin her yerinde kullanabilirim. Evet evet iyi fikir.

Facebook'a koydukları dakikada 50 beğeni alan fotoğrafı olan yeni nesil, aile albümlerinin o tarifsiz kokusunu ne yazık ki hiç bilemeyecekler.

Seninle ilgisi yok tamamen benim sorunum kimseye bağlanamıyorum. Yani diyor ki: Napim başka bahane bulamadım zaten seni de sevmiyorum.

Gece mutfağa gidip hey orda biri mi var? diye sordum. Annem he yavrum su içiyodum sana da veriyim mi? dedi içimdeki amerikan öldü.

Dün gece kafayı bulduk, boynumuzun üstündeydi.

Gülşen şarkisında; Bildiğin o malum günahlara yine girelim derken gece tırnak kesmekten bahsediyor bence.

Salağa yatıp sonra kalkmayı unutan insanlar var.

Pedere pencereden bak bakalım yeni oyuncağını beğenecek misin dedim.. Baktı ee bişey yok dedi.. Ne olcak lan. Araba mı alcam sana.

Kütüphaneye gidip romanların yanına müzik aleti koydum. Sonra yetkiliye romanlar böyledir çalgısız yaşayamaz ölürler dedim. Yine çok çılgınım.

Millet yatağa girdiğinde sevdiğini düşünür. Ben senelerdir; Tepecikli mi? Kuruçaylı mı? Kasımpaşalı mı? Menemenli mi? diye düşünüyorum.

Aşkitom arayıp çabuk atla gel sana sürprizim var dedi 2 gün sonra gittiğimde de kızıyor, at bulamayınca eşekle gittim kesin ona kızdı.

Olum tamam oruç tutup fakirlerin halinden anlıyoruz da mesela bi ay olsun, herkesin altına ferrari çeksinler. Zenginlerin halinden de anlayalım.

Sırf duvarlar üzerime gelecek mi diye merakımdan sevgilimden ayrıldım. 3 gün oldu ne gelen var ne giden. O değil sevgilimden oldum.

Misafir geldiğinde, gidene kadar odandan çıkmak istemediğin için odada yemeksiz susuz verdiğin o mücadele survivordan beter.

Geçenlerde ölüme gittim, baktım evde yokmuş, ben de mecburen ölümden döndüm çok çılgınım.

Otobüse topluca binen teyzelerdeki kadrolaşma kimsede yok, Rabia sen şuraya otur, Gülsüm sen çocuğu kucağına al, Bende şöyle geçeyim he tamam.

Sevgilimle everest dağının tepesine çıktım. Hazır çıkmışken terk ettim. Sonuçta herşeyi zirve de bırakmak lazım. Müthiş bi insanım.

İyi geceler kapımın kolu, yorganım, masam. Tatlı rüyalar tavan. Rüyanızda beni görün perdeler.

Günde 5 defa duş almaktan solungaçlarım çıktı, suyun altında nefes almaya da gelecek ay içinde başlarım diye düşünüyorum.

Bugün bayan diş doktoruna gittim kocası da ordaydı. Eşinizin hastasıyım dedim, birbirimize girdik. Ne dedimki ben anlamadım gitti.

Klima kadar mübarek bir cihaz görmedim, bütün aileyi bir arada tutup birlik beraberliği sağlıyor resmen.

- Anne dışarı gidebilir miyim?
+ Git istediğin yere git, işte kapı orda ben bişe demiyorum. (GİDEMEDİ)

Doktor neyin var çocuğum diye sorduğun da; Söyleme yavrum bırak kendi bulsun, işi ne doktor değil mi? diyen teyze canımsın.

Acı olan ne biliyor musun? Adana kebap. İşte o çok acı.

Sevgilin olduğunda, birden bire artan kısmetler için çok acayip küfürlerim var. Yalnızlıktan ölürken neredeydiniz lan?

Dil çıkararak seksi olunsaydı, zirvede köpekler olurdu.

Acun show tv'den 45 milyon lira alacağım var ama çok önemli değil demiş. Biri acun'a liradan altı sıfır atıldığını söylesin.

Bana mutluluk vercek diye Nutella'ya 6.25 tl verirsem benim moralim yine bozulur ki.

Madem müzik dinliyorsun hemen elektrik süpürgesini çalıştırayım.
-Bir anne

+ Mal !
- Doğru konuş !
+ Ürün

Ruhumda heyecan arıyorum diyen sevgilimi gece yarısı ormana götürdüm mangal pişiriyoruz . Şuan çok mutlu.

Elin örümceği normal adamı ısırıp Spiderman yapar. Bizimki 3 haftadır tuvaletin köşesinde ördüğü ağda beni izliyor. Nasip.

Neden büyücü değilim? Veya vampir? Veya cadı? Veya kurtadam? Hayatımda hiç ekşın yok Kahretmesin.

Barcelona takımının kalecisi kadar yalnızım.

Yatağa yattığım anda eski sevgilim aklıma geliyor diye kanepede yatıyorum. Mis gibi de uyuyorum. Neyse ki zeki biriyim.

Dün gece rüyamda mezarlık gördüm. Normal mezarlık böyle, yeşil ağaçlar falan.. Bundan şarki çıkmaz gibi.

Türk bayrağı o kadar asildir ki ;
Amerikan bayraklı şortlar gibi kimsenin götünde göremezsiniz.

İngilizce öğretmeni it misiniz lan siz dedi. Yes it is dedim. Dersten attı.

Öğretmen: Söyle bakalım alican, balıklar nden konuşmazlar?
Alican: Senin de kafanı suya soksalar sende konuşamazsın.

İnşaat çizmesi giyen kızlar sokağa çıktığına göre kış geldi demektir.

Memleketin yarısı Sedat peker'in yeğeni, diğer yarısı da Demet akalın'ın kocası.

İlluminati'yi bilmem de annemin bahsettiği elalem diye bir örgüt var ve onlar heryerde. Sürekli karşımıza çıkıyor her şeye karışıyorlar.

Odamın kapısını her seferinde sanki fuhuş ihbarı alıp baskına gelmiş gibi açan babama yıllardır anlam veremiyorum.

Kızlar kendilerini ağlatan erkeklere aşık olurlar dediniz, 2 gündür biber gazıyla kendimi ağlatıyorum. Manitamız olacak diye kör olduk **Spam/Adversiting**.

Elektiriğin gittiğini unutup düğmeye basıp, sonra tekrar basıp ulan şimdi bu açık mı kapalı mı hissi diye de bir şey var.

Samanyolu tv az önce lan kelimesini sansürledi. İyi ki sansürlediniz, az daha küfürbaz oluyordum, az daha kötü çocuk oluyordum. İyi ki varsınız.

D. Akalın-> Yemekte 3-5 Pide Alırım
E. Aydın-> Soğuk Sodalar
M. Dalkılıç-> Gece Benle Sahura Kalksana
H. Sezai-> İfteeeaar
(Ramazan Özel Mixleri)

Sen hiç yatağında sırt üstü yatık halde telefonla uğraştığında telefonu elinden kaydırıp yüzüne çat diye düşürdün mü?

Saçları sarı, kaşları kara kızlar. Toplama bilgisayar gibi görünüyorsunuz. Kasa başka monitör başka hardisk bozuk.

Bir kadın trip atmayı bırakıp mantıklı konuşmaya başlamışsa sana olan aşkı bitmiştir, geçmiş olsun.

Amaaan nede olsa 2 adımlık yer diye en tipsiz haliyle dışarıya çıkıp en önemli insanları görenler derneği.

Hadiseye biri Beyonce olmadığını söylesin yazıktır lan.

Ay doğmuyorsa yüzüne, güneş vurmuyorsa pencerene, kabahati, ne güneşte, ne ay da ara... Gözlerindeki perdeyi arala..​

Aşk; sandığın kadar değil,yandığın kadardır.​

"Uzaklıklar sevenler için önemsizdir. Çünkü gerçek sevgiyi anlatan tek duygu; özlemektir."​

"Yalnız olmadığımızı anlayabilmek icin kitap okuruz."​

Çekip gitmekte her zaman çok iyiydin. Bana nasıl yapıldığını göster​

Ruhun da mevsimleri varmış, değişiyormuş.

Kimlere meydan okumaz ki insan, tek başına düşündüğü zaman.

''Ve seninleyken, daha iyi biriymişim gibi hissettim. Daha mutlu. Daha az yalnız. Daha az kimsesiz.''

Yürek yanmadan göz yaşarmazmış.
[FONT=Arial, sans-serif]
Olur da birgün özlersen, çık gel, başlatma gururuna.
[/FONT]

Google'a göz ağrımasının sebebi yazdım, kapat o bilgisayarı biraz kapat gözlerin dinlensin dedi.

10 cm topukluyla koşabilen bi varlığa, sen neyin imkansızlığından bahsediyosun.

Kızlar kirli sakal seviyor diye 3 aydır yüzümü yıkamıyorum.

Facebook'ta arkadaş olmadan takip ettiğiniz o kişiye eski sevgili deniyor.

Her yeri dağınık bir evin 5 dk içinde bal dök yala hâle gelmesine misafirin gücü denir.

Parayla saadet olmaz diyorlar. Varsın olmasın. Ben ferrarinin içinde hüngür hüngür ağlamaya razıyım.

Bugünde magnum yerken o sesi çıkaramadım anne.

Mutlu olsam bile acı acı şarkilar dinleyerek kendimi zorla depresyona sokacak derecede manyaklaştım. Bünye alışmış bir kere.

Nesli tükenmekte olan pandaları fotokopiyle neden çoğaltamıyoruz? Bu kadar zor mu? Bence değil. Renkli de değiller hem, siyah beyaz hepsi.

Sen yoksun ya. İyi ki yoksun. Trip atan yok, dır dır yapan yok.

+ Dalgalandım da duruldum, koştum ardından yoruldum, binlerce güzel gördüm de en son sana vuruldum.
- Hmm baktın yani kızlara, peki.

Türk gençlerinin %30'u profiterol diyemediği için baklavayı tercih ediyor.

Kızlar mutlu olsun diye kendini feda eden varlığa Çikolata denir.

Telefonla sevgilisine dakika dakika rapor veren arkadaşımı cami avlusuna bıraktım. Şu an kesin canım cami avlusundayım, özledim diyordur.

Sigara yüzünden biten evlilikler varmış. Tabi eşin senden sigara istiyor vermiyorsun, sonra kavga. Ver lan nolcak, eşinden kıymetli mi.

Kızlar telefonda 5 saat dertleştikten sonra, aynı konuyu daha detaylı konuşmak için ertesi gün buluşurlar.

Nerden bulur bu insanlar bu sıcakta ben nefes almaya üşenirken gezip tozacak, fotoğraf çekilecek sinemaya gidecek sevgiliyi.

Hayatımın yarısını yatağa girip uyumaya çalışmakla diğer yarısını ise uyanıp yataktan çıkmakla harcıyorum. Tabi ki aradığım aşkı bulamam.

Markete gideyim de az sosyalleşeyim, iki kasiyer göreyim.

Adam facebook'ta yıllardır ekli hiç selam sabah vermemiş, kalkmış bana oyun isteği yolluyor. Ne oynıcam lan senle git kumda oyna.

Buğulu camlardaki sözler gibisin; Yani nefesim olmadan bir hiçsin.

Yalnızlığına iyi bak, sahip çık. Kaç kişinin emeği var onda kimbilir.

Bilirsin günahları yazan melek soldadır. Hatta bundandır kalbin solda olması.
Çünkü belkide aşk, yaşanılan en büyük günahtır

Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil,
Çünkü geri dönüşüm kutusunda bekletirsen; sistemini yavaşlatır,.

Kendine gel , Seni orada bekliyorum

Bir kadın, söyleyecek çok şeyi olduğu halde susuyorsa,
erkek artık tüm şansını kaybetmiştir

Bir dizinin başlangıcında ki o açıklama kadardık işte
"Kişiler ve olaylar tamamen hayal ürünüdür..

bir kadın bunalımı :
bunalım , bunaalım , bunu alıım , bunu alayım ,
bunu da alayım , bunu al bunu , al bunu da , bunu da bunu da (:

Seni ne zaman uyurken hayal etsem , affediyorum ..

Odandaki duvarlar ne kadar şanslı kıskanıyorum onları ..
Seni uyurken seyredebiliyorlar..

Zaman en iyi yazardır.
Her zaman mükemmel sonu
yazar.

Eğer sizi üzen kişilere hala selam verebiliyorsanız,
.. bu vicdanınızın sadakasıdır...

Dünyanın en yüksek gökdeleni, sevdiğiniz kadının gözüdür.
Oradaysanız; yeryüzünün en güzel manzarasını seyredersiniz.
Düşerseniz; daha yere düşmeden ölürsünüz...

Düne kadar aşk, meşk , ayrılık diyorduk 4 gündür ekmek su yemek diyoruz.
Demek ki neymiş ' Aşk karın doyurmuyormuş '

Sakın tek bi kelime daha edeyim deme. Sakın tek bir yalan daha söyleme.
Niye biliyor musun? Çünkü ağzını burnunu kırarım senin. Kafa atarım.

Asla "işte buldum" diye aklınızdan geçirmeyin.
Ömür boyu arayacaksınız ve asla bulamayacaksınız.

Platonik sevmek zordur..
Her hareketi üstünüze alınmak istersiniz,
Ama onlar başkasına aittir; kalbi de dahil.

Saçlarım, tıpkı dişlerimin renginde oluncaya kadar seveceğim seni. .

Her gündüz ve gece kendimi kaybediyorum,
ayak ucumda gitmekten başka çare olmadığı için.

İnsanda ar olmalı bir yerden sonra...
İstenmedikçe ben seviyorum diyip kalmamalı yürek.. Çekip Gitmeli...

İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever.
Önceki ve sonrakiler; Birer arayış, kaçış yada aldanıştır.

Saatler 'herşey için çok geçi' gösteriyor şimdi.

Bülent Ersoy'un makyajını yapmak için makyaj odasına giren 4 badanacıdan 13 gündür haber alınamıyor..

Dün hiç tanımadığım bir kediye, sırf sen gibi bakıyor diye süt verdim. Elimi tırmaladı nankör. meğer huyunuz da benziyormuş.

Lunaparktaki apaçinin saçına değen balonun patlamasi kısa süreli panik yasatti.Dinozor gördüğünu iddaa eden cocuklar hala şokta!

-

iPad aldım, Steve Jobs öldü, Blackberry aldım BBM öldü. Şimdi gidip Justin Bieber CD'si alıcam.

Erkek: Biliyo musun bu eve gelen ilk kız sensin Kız: Ciddi misin o kadar özel miyim senin için ? Erkek :Yok yeni taşındım bu eve

En sevdiğiniz kıyafeti tam giyecekken banyodaki kirli sepetinde olduğunu öğrenmek sizi çok üzüyo biliyorum.

Büyük aşklar nefretle başlar lafı doğruysa, yakında TTnet ile çok pis aşka tutuşacağız.

Sultan Süleyman :Layoş'a saldırıyoruz ordular hazırlanın !

ordular : Allah Allah Allah Allah !

Sultan Süleyman : Pardon kuzenim yazmış

Geri